OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,786
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ORHANBIYIKLI

Zirve
T.C.Çevre ve orman bakanlığına bağlı,istanbul doğa koruma ve milli parklarşube müdürlüğü 22 mart 2011 salı günü
istanbul off-road kulübü 'nde(isoff) bir toplantı düzenleyerek bizleri ciddi anlamda bilgilendirdi. toplantıya şahsen katılamasamda oradaki arkadaşlardan aldığım bilgileri buradan paylaşacağım .doğa ile ilgili herkesin katkılarını bekliyorum

Etiketler

Ynt: OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor

Off road tarih oluyor herhalde bizim için :(

HAYRdır İnşaallah.Tam yakalamıştık derken iş uzaklaştımı.Bakalım neler, hangi? süpriz yumurtalar çıkacak.

hayırlısı bakalım

Belliydi bu işin buraya varacağı :(

CİNCİN' Alıntı:
Belliydi bu işin buraya varacağı :(

selam
Belki bir iki araç girseydik ormana böyle olmazdı ama büyük gruplar olunca göze battık
Artık sadece kar ve selleri mi bekleyeceğiz off road yapmak için :mad: ama ben yine 4x4 araçtan vazgeçmem kullanmasamda kapıda bir 4x4 aracım olsun

.

Çevre bakanlığı bilmemne müdürlüğü yetkililerine defalarca mesaj attım, "bu ülkenin yollarında araçlar 10 numara yağ yakıyor,kızartma yağlarından yapılan yakıtları yakıyorlar.Egzoslarından fabrika bacası gibi duman çıkarıyorlar,müdahale edin çevre adına diye.
Ama nafile değişen birşey yok malesef.
Şimdi bula bula 3-5 tane arazi aracımı bulmuşlar yasaklayacak.Tarafımızdan yapılan bir hata ve yanlış varsa biz düzeltelim fakat onlarda görevlerini yapsınlar.
Forumda çevreye duyarlı tüm arkadaşlarımı Çevre bakanlığını, Çevreye bakmaya davet etmelerini istiyorum.İki yüzlülük ve çifte standart istemiyoruz.Görevlerini yapmaları gerekirken kafalarını kuma gömenler çevre konusunda üzerimize gelemezler.

Arkadaşlar konu ile ilgili başlık daha evvel sabit olarak açılmıştır.Karışıklık olmaması için lütfen oradan devam edelim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71516.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,861
Kaydolan Son Üyemiz
Tarhanacıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri