Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 10 Tem 2008 #1 Tam hayalimdeki off-road şekli...Off-offf http://www.metacafe.com/watch/581908/jeep_in_deep_mud/
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 10 Tem 2008 #2 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Bunu sen zaten yapıyorsun Yüksel ..Bu neki Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derler misali.. Sen anlaşılan off-road'u özlemişsin
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Bunu sen zaten yapıyorsun Yüksel ..Bu neki Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derler misali.. Sen anlaşılan off-road'u özlemişsin
D dronder www.hayatdis.com Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 4 Yer kocaeli/merkez Web www.hayatdis.com 11 Tem 2008 #3 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... super vallahi
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 16 Ağu 2008 #4 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Çamur olacak abi ben başkasını tanımam. Öyle rock crawling filan sırf zarar. Çamur ve çamur muhteşem ikili..
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Çamur olacak abi ben başkasını tanımam. Öyle rock crawling filan sırf zarar. Çamur ve çamur muhteşem ikili..
tugsan75 Zirve Mesajlar 2,019 Tepkime Puanı 6 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2009 #5 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Ben böyle çamurlu yerler biliyorum Yükselcim nezaman istersen. ;D ;D ;D
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Ben böyle çamurlu yerler biliyorum Yükselcim nezaman istersen. ;D ;D ;D
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 29 Ocak 2009 #6 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... süper video yüksel abi paylaşım için teşekkürler. söylemiyim söylemiyim diyorum ama duramıycam.. abi sende bunları yapmayan biri gibi konuştun..
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... süper video yüksel abi paylaşım için teşekkürler. söylemiyim söylemiyim diyorum ama duramıycam.. abi sende bunları yapmayan biri gibi konuştun..
**FatsaOffRoad** Hayat Biter CJ Bitmez.. Mesajlar 321 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu/Fatsa 8 Mar 2009 #7 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Süper video valla bizim arabalar olsa buralarda yürümez gibi geliyo yüksel abi paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Süper video valla bizim arabalar olsa buralarda yürümez gibi geliyo yüksel abi paylaşım için teşekkürler.
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 8 Mar 2009 #8 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Çok güzel...
cml Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 Yer kırklareli Web www.medicadis.com 20 Mar 2009 #9 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... aracın hakkını vermek bu olsa gerek
ates BLACK BULL Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul / Bostancı 20 Mar 2009 #10 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... buna çamur demek az gelir galiba kelime olarak bataklık olmuş orası yaaa
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... buna çamur demek az gelir galiba kelime olarak bataklık olmuş orası yaaa
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 20 Mar 2009 #11 Ynt: offf.offf. off-road Bu araçlarda pancar motorumu var yoksa pat pat pat pat ;D ;D
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 20 Mar 2009 #12 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... hakkaten wranglerdan çıkan ses berbat
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 20 Mar 2009 #13 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Wrangler bitmiş artık okeye dönüyor.
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 21 Mar 2009 #14 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... İlk çıkan ses bence pervane suya girdiği andaki suya çarpma sesi gibi geldi.
Ynt: Offf... Offf... Off-Road... İlk çıkan ses bence pervane suya girdiği andaki suya çarpma sesi gibi geldi.
Baran 54 suziki vitara jlx 99 3k santana Mesajlar 1,064 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 13 Tem 2009 #15 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... o sesle orda araç cekiyolar vıdeo cok guzel ama hayret bettım ben
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 30 Tem 2009 #16 Ynt: Offf... Offf... Off-Road... cok guzel offroad paylasım ıcın tesekkurler yuksel bey