Hocam toplanma kaç gibi olacak, ona göre İstanbul 'dan çıkış yapalım, İstanbul'dan gelip de konvoy yapacak arkadaşlar varsa bir buluşma yeri ayarlayalım....
Hocam toplanma kaç gibi olacak, ona göre İstanbul 'dan çıkış yapalım, İstanbul'dan gelip de konvoy yapacak arkadaşlar varsa bir buluşma yeri ayarlayalım....
Buluşma noktası belirlenecek.
Hem İstanbul'dan konvoy için, hem de İzmit'te bir nokta belirlendi.
Başlığı takip ederseniz, rahatlıkla İstanbul'dan gelecek arkadaşlarla irtibata geçersiniz...
Biz zaten küçük bir konvoy halinde geliyoruz da eğer başkaları varsa hep beraber gelelim diye diyorum... Az önce offroadcuyuz dan takip ettim oradaki buluşma 9 da olacakmış heralde...
çağrı bey; offroadcuyuz.com dan izledim az önce, yol açısından sıkıntı yok gibi. beni asıl düşündüren gece orada konaklama.( her ne kadar -19'luk lafuma trek 1400 uyku tulumum olsada.) saygılar.
gece konaklamak ıcın alternatıfler var bırısı hemen camp alanının yanında guzelbır otel bulunmakta istersnız geceyı gecırmek ıcın otelıde kullanabılıyorsunuz
çağrı bey; offroadcuyuz.com dan izledim az önce, yol açısından sıkıntı yok gibi. beni asıl düşündüren gece orada konaklama.( her ne kadar -19'luk lafuma trek 1400 uyku tulumum olsada.) saygılar.
Offroadcuyuz kamp için ücretsiz olarak yakmak için 10 ton odun ayarladı Kamp alanında üşüyeceğimizi tahmin etmiyorum...
Uyku tulumuz da yeterli...
Yinede siz bilirsiniz ama