Ynt: offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap 
Abi videoda gittiği kar pek bişet değil fotolarda daha bi kar kalınlığı yüksek ama gidebilirmi bilmiyorum.
2010 kışı ilk bastırdığında Samsundan Sinopa geldim, Palio ile 4 lastik kar tipi, yolda da bir kaç tane 4 çeker çift kabin geçtim, kar lastiği çok şek değiştiriyor. rampa inişlerde arkamdakileir koluyordum kayıp çarpar falan diye. ışıklarda arkadan çekerler resmen dans ediyordu kalkışlarda, onları geçmeç için direksiyonu toparlamalarını bekledim.
Bu yılda yine Sinop çıkışı tipide rampada kalanların aralarından "S" yapıp geçtim arabada 4 kişi ile.
Önden çeker araçta arkada kar lastiği çok gerekli olmayabilir ama hızlandığınızda arkanın gezelemesini önlüyor. Arabanın arkası ağır değilse rampalarda arazili araçlardan aşağı değil, vitas ve gaz pedalını da akıllı uslu kullanırsanız yolda kalmazsınız.
Sürüş tarzı çok önemli, karda gerlip gaza yüklenen bi arkadaş hastane otoparkında patiye düşürüyodu benim arabayı, ve kar yağmur sürüşünü benim öğrettiğim yeni öğrenen bi arkadaşla aynı yolda sorunsuz gittik geldik.
Bi de Sinop dikmen in bi köyüne çıktık bi arkadaşla bi ralli moduna girdim, 3. vites el freni ile rampa yukarı döndüm

ön akis körükleirni yırttık taş topaç üstünde sekerken

Ama tırmanışımı bi görseniz

Defender ın hakkını vermiyormuşum dersiniz