offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :):)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,885

Etiketler

Ynt: offroadcuyuz diyenlere şahin ile net cevap :smiley::smiley:

;D ;D ;D arkadaşları bir geziye davet etmek gerek.. önden yol açarlar.. azimli oldukları kesin..

uludağ a çıkarkende bir zamanlar şahin veya tempra taksiler kış lastiği ile zincirsiz çıkıyorlardı,buna karşılık zincir takan suv lar bile var dı

Abi videoda gittiği kar pek bişet değil fotolarda daha bi kar kalınlığı yüksek ama gidebilirmi bilmiyorum.
2010 kışı ilk bastırdığında Samsundan Sinopa geldim, Palio ile 4 lastik kar tipi, yolda da bir kaç tane 4 çeker çift kabin geçtim, kar lastiği çok şek değiştiriyor. rampa inişlerde arkamdakileir koluyordum kayıp çarpar falan diye. ışıklarda arkadan çekerler resmen dans ediyordu kalkışlarda, onları geçmeç için direksiyonu toparlamalarını bekledim.
Bu yılda yine Sinop çıkışı tipide rampada kalanların aralarından "S" yapıp geçtim arabada 4 kişi ile.
Önden çeker araçta arkada kar lastiği çok gerekli olmayabilir ama hızlandığınızda arkanın gezelemesini önlüyor. Arabanın arkası ağır değilse rampalarda arazili araçlardan aşağı değil, vitas ve gaz pedalını da akıllı uslu kullanırsanız yolda kalmazsınız.
Sürüş tarzı çok önemli, karda gerlip gaza yüklenen bi arkadaş hastane otoparkında patiye düşürüyodu benim arabayı, ve kar yağmur sürüşünü benim öğrettiğim yeni öğrenen bi arkadaşla aynı yolda sorunsuz gittik geldik.

Bi de Sinop dikmen in bi köyüne çıktık bi arkadaşla bi ralli moduna girdim, 3. vites el freni ile rampa yukarı döndüm ;) ön akis körükleirni yırttık taş topaç üstünde sekerken :smiley:
Ama tırmanışımı bi görseniz ;) Defender ın hakkını vermiyormuşum dersiniz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR