Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter
oğuz abi kazasız belasız keyifli gezilerde kullanın.
imaj karavan firması ilk kurulduğunda kampkaravan forumda bazı kişiler tarafından eleştirilmişti -her domain alıp site açan karavan üreticisi oluyor diye- bence eleştirilere çok güzel yanıt vermiş.başarılarının devamını diliyorum.
Kaliteyi ve konforu ön planda tutunca Türkiye'de yapılamayacak hiçbir şey yok. Övgülere teşekkürler.
Fotoğraf konusuna gelince evet amatörüm çünkü bu işi profesyoneller gibi tanım gereği para için yapmıyorum, benim hobim, elimden geldiğince de iyi yapmaya çalışıyorum, beğeniler de beni çok mutlu ediyor.
Oğuz Bey,
Karavanınız mükemmel olmuş,hayırlı uğurlu olsun.Ulaşılamayacak yer bırakmayacak kalitedeki araç ve İmaj karavan kalitesi donanımı ile sağlık ve mutlulukla bol seyahatler dilerim.
Oğuz Bey; karvanınızı kazasız belasız iyi ve arzuladığınız gibi kullanın. İmaj karavan yapımı olduğunu yukarıdaki yazılardan anladım. Yukarıdaki soruların cevabını merak ediyorum. Detay teknik bilgi ve fiyat konusu. Saygılarımla.
Oğuz Bey gerçektem gezenevinizi beğenmemek mümkün değil. Tasarımından yapımına ve fotğraflarına kadar herşey çok güzel. Bir çoğumuzun hayalindeki araca bir arkadaşımızın sahip olması hepimizi çok mutlu etti. Güzel günlerde, kazasız gezilerde kullanmanızı dileriz. Ben başka fotoğraf koyun demiyorum. En kısa zamanda bir hafta sonu kampında yakından incelemek gerek.