<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="cavdare" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
cavdare' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
marka model diyince önce aklınızdaki rakam önemli....ayrıca makaralımı - olimpikmi karar vermeniz lazım...makaralıdan çok anlamam...olimpik derseniz ahşap 250-400, metallerde yaklaşık 800 den başlar...benim yayım hoyt exel. tam takım olarak 1800 civarları...(yay, ok, nişangah, stabilizer, kol koruma- göğüs koruma, hedef kağıdı) aklınızdaki rakamı ve boyunuzu söylerseniz belki olimpik bir yay önerebilirim...<br />
ayrıca avcılıkta kullanılabileceğini düşünüyorum...aleminyum oklarla atış yapabilirsiniz..özellikle av sizi görmediyse sessiz atışlarla çok daha zevkli olacağını düşünüyorum...(av merakım olmadığı için denemedim.) tabi hareketli hedefe atış çok kolay olmasa gerek..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Boyum 1,82 89 kg ben çok profosyonelk bişey düşünmüyorum dediğim gibi hedef çalışmak için ayrıca bide 4 yaşında oğlum var oda bana bakarak heveslensin istiyorum yani amacım müsabakalara katılmak değil.<br />
Biraz önce ebay la türkiyedeki fiyatları kıyasladım ve aynı marka ve modelde büyük fiyat farkları olduğunu gördüm (sadece makaralılara bakabildim) hatta bi modelde bowtech makaralı üç katı fiyat farkı vardı.<br />
Sizden ricam bana bir marka model tavsiye edin ben onu bir araştırıyım.<br />
Şimdiden teşekkür ederim.</div>