KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
araç bu sorun yüzünden hurda oldu(gene sıkıntı için yeni buldugum bir ustaya gidip dönüş
üm sırasında takla atarak dagıttım)şans eseri hala yaşıyorum bunu ayrıyeten dip not vereyim araca borçluyum başka herhangi bir binekle başarma şansım yok gibiydi herneyse son gidişimde bayagı detaylı tetkikler sonunda emme manifoltunun çok hava emdigini söyledi usta(çalışır vaziyette su döküyor suyu sanki hortumluyor manifolt)akabinde tüp montajı sırasındaaçılan deliklerin sıradan oluşu ve kapatılmamasını söyledi
hemen söküp kaynaklattırdıktekrar kontollerini yaptık gayet iyi duruyordu yola çıktım 150 km sonra mola verdim tkr bindigimde aynı sorunu yaptı ustayı aradım bir kaç gün benzinden kullanmamın daha sağlıklı netice elde etmemiz için uygun oacagını söyledi akabinde 15 dk sonra talihsiz kazayı yaptım sorunda otomatik olarak bitti ;D ama şahsi fikrim çünki beyin dahil ilintili ne varsa değiştirdigimi sanıyorum motor ısındıktan sonra(gerekli müdahaleler yapılmasının akabinde)araç sapıtıyor ya bir yedrde devre aktarmalarında bi sıkıntı oluyor ya ısınınca beyne yanlış sinyal gönderiyor yada artık sensörlerden başım döndü ne sensörü varsa konuyu yöneten o sıkıntı yaşıyor çünki her mutlu başladıgım gün sonu mutsuz bitiyordu yani sorunu çözemeden dagıldı gitti alınacak derse gelinde birşeyi fazlada kurcalamıyacakmışız yoksa daha büyük sıkıntılara sebep oluyor yolda bırakmıyor kalkışda bir kaç sn oluyor sizde aracınızın huyunu ögrenmiş ve ona göre kullanıyorsanız kullanın gitsin kaş yapayım derken göz çıkıyor ben allahdan (CANLI)örneğim bu konuda...