oksijen(lambdra) sensörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,049
Ynt: oksijen(lambdra) sensörü

sayın DRBRSCN hemen notumu aldım araba zaten sanayide(herzamanki gibi) :D hemen aktarıcam aldıgım bilgiyi ustaya çok teşekkürler....

Etiketler

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü

araç bu sorun yüzünden hurda oldu(gene sıkıntı için yeni buldugum bir ustaya gidip dönüş
üm sırasında takla atarak dagıttım)şans eseri hala yaşıyorum bunu ayrıyeten dip not vereyim araca borçluyum başka herhangi bir binekle başarma şansım yok gibiydi herneyse son gidişimde bayagı detaylı tetkikler sonunda emme manifoltunun çok hava emdigini söyledi usta(çalışır vaziyette su döküyor suyu sanki hortumluyor manifolt)akabinde tüp montajı sırasındaaçılan deliklerin sıradan oluşu ve kapatılmamasını söyledi
hemen söküp kaynaklattırdıktekrar kontollerini yaptık gayet iyi duruyordu yola çıktım 150 km sonra mola verdim tkr bindigimde aynı sorunu yaptı ustayı aradım bir kaç gün benzinden kullanmamın daha sağlıklı netice elde etmemiz için uygun oacagını söyledi akabinde 15 dk sonra talihsiz kazayı yaptım sorunda otomatik olarak bitti ;D ama şahsi fikrim çünki beyin dahil ilintili ne varsa değiştirdigimi sanıyorum motor ısındıktan sonra(gerekli müdahaleler yapılmasının akabinde)araç sapıtıyor ya bir yedrde devre aktarmalarında bi sıkıntı oluyor ya ısınınca beyne yanlış sinyal gönderiyor yada artık sensörlerden başım döndü ne sensörü varsa konuyu yöneten o sıkıntı yaşıyor çünki her mutlu başladıgım gün sonu mutsuz bitiyordu yani sorunu çözemeden dagıldı gitti alınacak derse gelinde birşeyi fazlada kurcalamıyacakmışız yoksa daha büyük sıkıntılara sebep oluyor yolda bırakmıyor kalkışda bir kaç sn oluyor sizde aracınızın huyunu ögrenmiş ve ona göre kullanıyorsanız kullanın gitsin kaş yapayım derken göz çıkıyor ben allahdan (CANLI)örneğim bu konuda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR