Okulum Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor -Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,942

arwin

Sadık yarim , kara toprak...
Yer
istanbul bayrampaşa
Okulum Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Zaman 07 Ağustos, 08:00 - 15 Ağustos, 17:00

--------------------------------------------------------------------------------

Yer Tekirdag, Murefte, Eriklice

--------------------------------------------------------------------------------

Oluşturan: Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - Tekirdağ Temsilciliği

Zirve Dağcılık Tekirdağ Temsilciliği Eriklice İlköğretim Okulunu yeni öğretim yılına hazırlıyor...

07-08 Ağustos 2010 Cumartesi - Pazar
14-15 Ağustos 2010 Cumartesi - Pazar

...Faaliyet Sorumlusu:
Birsen Altınkaya Kunter - birsen59@hotmail.com

-----------------------------------------------------------
Yıl içinde aştığımız dağlara, yürüdüğümüz yollara Ağustos ayında bir yenisini daha ekliyoruz sevgili üyeler.

Bu yol ne aşılmaz bir yol, ne de çıkılası zor bir dağ. Bu yol küçücük bedenlerinde kocaman yürekleri olan çocuklarımızın zor şartlarda eğitim aldığı bir okul yolu.

Mürefte Eriklice Köyü İlköğretim Okulu. 9 sınıflı bir köy okulu Eriklice İlköğretim Okulu. Gördüğümüzde yürekleri hüzne boğan, yoklukların yol eylendiği, kırık dökük sıralarla dolu yakın çevredeki 4 köyün öğrencilerinin de eğitim aldığı bir okul.

Yaptığımız ziyarette okulun anasınıfı, kütüphanesi, ilköğretim 1,2 ve 3. Sınıfını düzenleyebileceğimizi düşündük. Şimdi yardımlaşma zamanı. Şimdi birlik zamanı, şimdi çalışma zamanı sevgili dostlar.

Sınıfların boyası yapılacak, sınıflarda olmayan panolar oluşturulacak, anasınıfı boyanıp duvarlar resimlendirilecek, kütüphane boyanacak ve elimizde bulunan kitaplar düzenlenip kütüphaneye bağışlanacak.

Yaptığımız görüşmeler sonucunda boya, pano malzemeleri, mefruşat ve donanım eksiklerimizi tedarik edebileceğimiz kanallara ulaştık. Şimdi elele verme zamanı. Elinden boya işi gelen, ya da “Hiç yapmadım ama ben de yardım etmek isterim” diyen üyelerimizi bekliyoruz.

7-8 Ağustos ve 14-15 Ağustos 2010 tarihlerinde 2 haftasonu Eriklicedeyiz. Gündüz okulun boya ve düzenleme işlerini yapıp günün yorgunluğunu Marmara’nın sularında atmak isteyen siz üyelerimizle Eriklice’de görüşmek üzere..

Bu ülkede ulaşmak için insana, gerek yok çok zaman ya da paraya. Yürekler açık iş yola çıkmakta…
-----------------------------------------------------------
* Faaliyet iki hafta sonu ve kamplı olara planlanmıştır. İsteyen kendi imkanları ile istediği günlerde günübirlik olarak katılabilir.

* Cumartesi gününü tam olarak değerlendirmek için cuma akşamından gidiş durumu düşünülmekte. Bu detay daha sonra duyurulacaktır.

* Katılım için temel kamp malzemelerine ihtiyaç bulunmaktadır. Kamp malzemeleri eksik olanlar katılımlarını bildirirken eksiklerini belirtirler ise yardımcı olabiliriz.

Etiketler
Ynt: Okulum Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor -Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü

Tamirat onarım işlerine eli yatkın olan veya elinde alet edavat bulunduran gönüllülere ihtiyaç vardır...

Ynt: Okulum Yeni Öğretim Yılına Hazırlanıyor -Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü

Merhaba Ahmet,
Sen de katılıyor musun bu hafta sonu ?

SEVAL' Alıntı:
Merhaba Ahmet,
Sen de katılıyor musun bu hafta sonu ?
Bir aksilik yaşamazsam cumartesi gününden gitmek istiyorum...Sıcaklar ve oruç biraz düşündürüyor ...

Benim de gelme ihtimalim var, ama ben Cuma akşamı çıkarım sanıyorum.
Mürefte Eriklice Köyü İlköğretim Okulu ismi değil mi ?
Google' dan tam adrese bakayım.

SEVAL' Alıntı:
Benim de gelme ihtimalim var, ama ben Cuma akşamı çıkarım sanıyorum.
Mürefte Eriklice Köyü İlköğretim Okulu ismi değil mi ?
Google' dan tam adrese bakayım.
Okul adı doğrudur Seval hanım...

ahmet cumartesi haberleşelim. bende gidip gitmemek arasında kararsızdım. iyi oldu bak yazdığın. sevalde varmış. bayağa ekip olduk.

xano' Alıntı:
ahmet cumartesi haberleşelim. bende gidip gitmemek arasında kararsızdım. iyi oldu bak yazdığın. sevalde varmış. bayağa ekip olduk.
Arama kurtarma her yerde .... Haberleşelim .... :smiley:

bilgisi mail olarak gelmişti. zaten niyetlenmiştim.
ramazanı hesaba katmamıştım. iftar davetleri çıkar kesin haftasonuna. gitsen olmaz, gitmesen olmaz. aksilik olmazsa gideriz.

xano' Alıntı:
bilgisi mail olarak gelmişti. zaten niyetlenmiştim.
ramazanı hesaba katmamıştım. iftar davetleri çıkar kesin haftasonuna. gitsen olmaz, gitmesen olmaz. aksilik olmazsa gideriz.

Giderseniz bana da haber verin.
Benim arabanın rotil dağıldığı için gidemiyorum kendi arabamla.
Benim için de yeriniz varsa size ek olmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler