cem maçıkan
hayat güzel yaşamak lazım
ARKADAŞLARIMA daha öncegözlük kullanmanın önemi için kendimce uyarmaya çalıştım şimdide emniyet kemerinin önemi için yazım olacak cuma akşamı geliboluya kampa gitmek için arkadaşımla yola çıktık akşam 10.30 gibi tekirdağ malkara yolu üstünde ben 90 diğer aracın hızını bilemiyorum kafa kafaya çarpıştık şükürler olsun Rabbim bizi evlatlarımıza bağışladı mucize eseri hayatta kaldık ama bir gerçekte emniyet kemerlerimizin takılı olmasıydı arkadaşımın kolu ve bacağı kırıldı yüzünde 7 dikiş var bende şükür sadece ağrılar morarıklar ve bacagımda dikiş var ama karşı aractakilerdede şükür ölü yok şuana kadar ama ağır yaralılar kemer takmadıkları için rabbim şifalar versin inşallah bişey olmaz ve sağlıklarına kavuşurlar ama ben genelde kemer kullanmazdım ama içimde bir ses kemerlerini tak dedi ve arkaddaşımada taktırdım ve o araçdan kemer sayesinde kurtulduk tabi Rabbimin sayasinde ikinci bir şans verdi bize şuan piyangodan yaşıyoruz ama kısa mesafede olsa doktorun dediği buraya çok kişi geliyor 70 le çarpışıyor araç kafa bir çarptımı beyin kanaması oluyormuş arkadaşlar siz siz olun emniyet kemerlerinizi hem kendinize hem arkada oturanlara taktırın çoluğunuzu çocuğunuzu seviyorsanız sizi seven insanlar için şehir içinde 2 km de olsa kemerlerinizi takın taktırın avrupalı takıyor neden bilinçli biz başımıza gelince yapıyoruz ama sizden ricam kemerlerinizi takın bundan sonra okuduğunuz için teşekkürler