ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,599
Ynt: ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

bu ilanla ilgili açıklama yapmışdım parçalar dif ve şamzuman aracın üzerinde kullanılıyor hala sadece difleri satmayı kesinlikle düşünmemekteyim şanzumanıda vermeden aracı sökemiyorum bu nedenle toplu satış olması gerek
şanzuman ve difler kesinlikle pazarlıksız 4500 tl yanında yedekleride var
2 kampana
1 arka aks bilyası
arka keçelerı
1 takum usa ön dısc balata
ve diskler komple sıfırdan tüm mekanigi yenilenmişdir
deniz çalıkoğlu
0531 690 77 53

Etiketler

Deniz bey konuyu açtığınızda fiyat 3.500 TL idi şimdi kesinlikle pazarlıksız 4.500 olmasına sebep olacak ne parçalar eklendi ?

bu işle ugraşan ustalarımızın sadece difleri almak istrdigimde 4000 istemesi benim yedekleride vermem ilanın veriliş tarihi akaryakıta gelen son zamlar şaka biryana ilan bayagı eski
ankaradan ilan tarihinde benim kullanacagım mekanik parçalara fiyat aldım geçen cuma tektar aradım 1600 tl fark istediler senin sordugun soruyu bende adama sordum o ozamand dedi bana güncel rakam 4500 tl

Deniz bey eski dediğiniz ilan 2 aylık, elbetteki dilediğiniz fiyatı yazmakta hür ve özgürsünüz.Fiyat 1.000 TL artınca ben parçalarda bir değişiklik mi oldum diye merak ettim.Hayırlı satışlar.

merhaba bende dift lerle ilgileniyordum amma kısa sürde bu kadar fiyat farkı hiç hoş olmadı kampanyalı satış gibi oldu bu deniz bey hayırlı müşteriler kolay gelsin

hala takamadık diferansiyeli. birtane daha cj toplanırdı bu sürede ;D