ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,591
Ynt: ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

bu ilanla ilgili açıklama yapmışdım parçalar dif ve şamzuman aracın üzerinde kullanılıyor hala sadece difleri satmayı kesinlikle düşünmemekteyim şanzumanıda vermeden aracı sökemiyorum bu nedenle toplu satış olması gerek
şanzuman ve difler kesinlikle pazarlıksız 4500 tl yanında yedekleride var
2 kampana
1 arka aks bilyası
arka keçelerı
1 takum usa ön dısc balata
ve diskler komple sıfırdan tüm mekanigi yenilenmişdir
deniz çalıkoğlu
0531 690 77 53

Etiketler

evedilaz' Alıntı:
arkadaşlar yapacak birşey kalmayınca gene kaşıntı tuttuda :smiley:
cj 6 aracımdan çıkacak parçalar : hala hazırda takılı olan ön arka İNTER 5 BİJON GENİŞ TİP dana 44 defransiyel ön arka 41/11 ayna maruti şapkalı akslar ön arka bilyeler yeni degişmişdir 1 sıfır yedek bilyası verilecektir
komple bakımları yapılmış. diskler sıfır arka kampanalar idare eder ayriyeten sıfır "1 takım kampanasıda yanında
şanzuman sr4 sadece 4 vites geçişlerinde zaman zaman cartlamakda bende makine toyoya makine farklı oldugu için pirizdirek degişmesi gerek
parçalar araç üzerinde görüldükden sonra sökülecektir
istedigim rakam şanzuman dahil yedekler dahil 3500 iradır

Deniz bey konuyu açtığınızda fiyat 3.500 TL idi şimdi kesinlikle pazarlıksız 4.500 olmasına sebep olacak ne parçalar eklendi ?

bu işle ugraşan ustalarımızın sadece difleri almak istrdigimde 4000 istemesi benim yedekleride vermem ilanın veriliş tarihi akaryakıta gelen son zamlar şaka biryana ilan bayagı eski
ankaradan ilan tarihinde benim kullanacagım mekanik parçalara fiyat aldım geçen cuma tektar aradım 1600 tl fark istediler senin sordugun soruyu bende adama sordum o ozamand dedi bana :smiley: güncel rakam 4500 tl

evedilaz' Alıntı:
bu işle ugraşan ustalarımızın sadece difleri almak istrdigimde 4000 istemesi benim yedekleride vermem ilanın veriliş tarihi akaryakıta gelen son zamlar şaka biryana ilan bayagı eski
ankaradan ilan tarihinde benim kullanacagım mekanik parçalara fiyat aldım geçen cuma tektar aradım 1600 tl fark istediler senin sordugun soruyu bende adama sordum o ozamand dedi bana :smiley: güncel rakam 4500 tl

Deniz bey eski dediğiniz ilan 2 aylık, elbetteki dilediğiniz fiyatı yazmakta hür ve özgürsünüz.Fiyat 1.000 TL artınca ben parçalarda bir değişiklik mi oldum diye merak ettim.Hayırlı satışlar.

evedilaz' Alıntı:
bu ilanla ilgili açıklama yapmışdım parçalar dif ve şamzuman aracın üzerinde kullanılıyor hala sadece difleri satmayı kesinlikle düşünmemekteyim şanzumanıda vermeden aracı sökemiyorum bu nedenle toplu satış olması gerek
şanzuman ve difler kesinlikle pazarlıksız 4500 tl yanında yedekleride var
2 kampana
1 arka aks bilyası
arka keçelerı
1 takum usa ön dısc balata
ve diskler komple sıfırdan tüm mekanigi yenilenmişdir
deniz çalıkoğlu
0531 690 77 53

merhaba bende dift lerle ilgileniyordum amma kısa sürde bu kadar fiyat farkı hiç hoş olmadı kampanyalı satış gibi oldu bu deniz bey hayırlı müşteriler kolay gelsin

hala takamadık diferansiyeli. birtane daha cj toplanırdı bu sürede ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.