Ön düzen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aaroon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,081

aaroon

Tutku kelimesinin anlamı nedir? ZJ olmasın sakın !
Modlarım sizden özür dileyerek konuya başlıcam. Konuyu daha önce tesadüfen burda bi yerde okudum ama 3 saattir arıyorum bulamadım. Konu ön tekerlerdeki yalpalama idi. Hatta arkadaşın biri Türkçesini bilmiyorm ama ingilizleci deat w... diye bişi yazmıştı onu bulamadım hala arıyorum.
Sorunlarım bıktırdı beni.
Sorunlar : Son 20 gün içinde 2000 km yol yaptım ve yollarda saç baş yoldum. Tam bi rampa çıkıyorum zj ile aracn sürekli devir kaybediyor ve hızı 70-60 hatta 50 ye düşüyor. 1400 cc araçlar yanımdan vızır vızır geçiyor. Kızıp gazı köklüyorum rokete takıyorum ama bu defada hararet yükselmeye başlıyor. 120 ye kadar çıkıyor.
Aracımın ilk kalkışlardaki performansı beni mest ediyor. o "G" kuvvetini hissettiriyor. Ancak rampalarda çekişten düşmesi beni deli ediyor. Arac alırken güç kaybı olmaması için LPG li araç almamıştım.
Canımı sıkan konu aracım 5200 cc V8 ve rampalarda hantal kalıyor. Benzin yakmasın içsin ama rampada da tıslamasın.
Ciddi ciddi satmayı düşünmeye başladım aracımı şimdi. O kadar masraf yaptım gözüm görmüyor walla o sinirle ilan vercem....

Etiketler
Ynt: Ön düzen

Umarım sorun çözülür.Ben ZJ mi sattım. En son masrafımı yapıp çok çok çok ucuza verdim aracımı.Şimdi belki konu değil ama ben şu sonuca verdim.
1.JEEP Markası ve araçları gerçekten mükemmel-karmaşık teknoloji harikaları ,Fakat bizim Türkiye de bu araçların dilinden anlayan ustası yok.
2.JEEP Markası koskocaman bir BALON.
3.Hadi bizim araçlar eskidi diyelim.2005 Modelin de de saçma sorunlar çıkıyor.
4.Biz bakımlarını hakkıyla yaptırmayıp son ana bırakıyoruz(BEN HEP ÜZERİNE TİTREDİM...)

aaroon' Alıntı:
Modlarım sizden özür dileyerek konuya başlıcam. Konuyu daha önce tesadüfen burda bi yerde okudum ama 3 saattir arıyorum bulamadım. Konu ön tekerlerdeki yalpalama idi. Hatta arkadaşın biri Türkçesini bilmiyorm ama ingilizleci deat w... diye bişi yazmıştı onu bulamadım hala arıyorum.
Sorunlarım bıktırdı beni.
Sorunlar : Son 20 gün içinde 2000 km yol yaptım ve yollarda saç baş yoldum. Tam bi rampa çıkıyorum zj ile aracn sürekli devir kaybediyor ve hızı 70-60 hatta 50 ye düşüyor. 1400 cc araçlar yanımdan vızır vızır geçiyor. Kızıp gazı köklüyorum rokete takıyorum ama bu defada hararet yükselmeye başlıyor. 120 ye kadar çıkıyor.
Aracımın ilk kalkışlardaki performansı beni mest ediyor. o "G" kuvvetini hissettiriyor. Ancak rampalarda çekişten düşmesi beni deli ediyor. Arac alırken güç kaybı olmaması için LPG li araç almamıştım.
Canımı sıkan konu aracım 5200 cc V8 ve rampalarda hantal kalıyor. Benzin yakmasın içsin ama rampada da tıslamasın.
Ciddi ciddi satmayı düşünmeye başladım aracımı şimdi. O kadar masraf yaptım gözüm görmüyor walla o sinirle ilan vercem....

death wobble ...

çekiş probleminiz motor veya şanzıman kaynaklı olabilir !!! benim 4.0 zjnin lpgde ve yüklü iken kafa tutamadığı araç yok ... ne x5'i ne q7'si otobanda gelemediler ... ZJnin bence tek kötü yanı viraj kabiliyetsizliği ... çok fazla yatıyor , daha fazla zorladığınızda kafadan kopmaya başlıyor ... belkide standart dışı at lastiklerdendir ...

mirkan' Alıntı:
death wobble ...

çekiş probleminiz motor veya şanzıman kaynaklı olabilir !!! benim 4.0 zjnin lpgde ve yüklü iken kafa tutamadığı araç yok ... ne x5'i ne q7'si otobanda gelemediler ... ZJnin bence tek kötü yanı viraj kabiliyetsizliği ... çok fazla yatıyor , daha fazla zorladığınızda kafadan kopmaya başlıyor ... belkide standart dışı at lastiklerdendir ...

Aslında aracımı asla satmak istemiyorum. Bi anlık sinirle yazdım. Ama işim tuhafı aracımı asala bakımsız bırakmam. Hatta zamanından önce değiştirdim bi çok parçayı. Tecrübeli arkadaşlardan fikir vermelerini istiyorum. Bu çekiş problemi için....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR