<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 160270" data-quote="Hasan koperler" data-source="post: 1429379"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1429379"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1429379">Hasan koperler' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Değerli arkadaşlar öncelikle burada olan herkese selam aranızda yeniyim sizlerin fikrine ihtiyacım var ben doğayı gezmeyi balık tutmayı seven biriyim binek otomobilim var ama onunla heryere gidemiyorum buda beni arazi araçlarına itiyor haliyle ve opel frontera 2.0 sport mi lada niva mı diye kararsızlığı düştüm benim bütçe aralığına uyan bir bunlar olduğu için amacım haftada bir gün doğayı gezmek dağ bayır ve birazda çamura bulunmak frontera kasa yapısı olarak çok dikkatimi çekiyor bir frontera alırsam beni memnun edermi birde fronteralarin vergileri nasıl yakıt tüketimi felan beni bilgilendirirseniz memnun olurum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> Hasan bey konfor,ekonomi,gösteriş(heybet) arıyorsanız kesinlikle frontera sport. Sadece ekonomiklik arıyorsanız (parça fiyatı) tabiki lada niva, yakıt konusuna gelirsek 28.09.2016 tarihinde opet de lpg 2.14 tl ortalama aracım kilometrede 0.28krş ile 0,30krş arası yakıyor umarım yardımcı olmuşumdur.</div>