opel frontera b limitted 3.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otecopel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,491
Ynt: opel frontera b limitted 3.2

Evet arkadaşın söylediklerine katılıyorum bir konu dışında frontera motoru 3,2limited petrol bu arac moturu omega insigna saab vec.c signum değil dir bu motor frontera için özel yapılan bir motordur yurt dışındada fronteranın ceşitli adlarındada kullanılıyor şu kesin doğru o lan cok sağlam meteryal yapısına sahip bir motordur eşşeeekk bukadar sağlam değildir.

Etiketler

2 sendedir kullanıyorum her türlü yolda arazide kullandım
ve işim gereği sürekli uzun yolda da kullanıyorum bu tarz araçalar arasında
viraj dönüşleri en iyi araç diye bilirim ibrede 220 var ve fazlasınıda yapıyor...
we şu ana kadar tek yapılan şanzıman revizyonu problemsiz ve sıkıntısız bir araç
ama alınacaksa kesinlikle 3.2 v6.....

parça sıkıntısıda yok en kötü ihtimalle ebay dan alabiliyorsun
we ciddi anlamda amerikada parça fiyatları bize göre çok ucuz

evet GUARD dogru...
ebaydan almak sorun değill de bu aralar ebaydada sıkıntı var
yılda 2 den fazla alım yapılamıyor diye bir söylenti çıkardılar
bu zaman kadar yılda 4-5 den fazla alımım oluyordu geliyordu ama 3 aydır sıkıntılı şu çıkan son kararlar etkiledi diyorlar
yoksa ebay 1 numara :smiley: en son verdiğim siparişlerden biri 4 ay oldu hala gelmedi..ücret olarakta düşük bir şeydi ama halen haber yok satıcıya soruyorum gönderdik diyor..

Benim bu sene heralde 15 i geçmiştir bi sıkıntı yaşamadım ilginç olabilir malum
burası Türkiye hergün bişeyler değişiyor..

Herkeze selamlar bende 3.2 limited var ancak arbada sorun var kayseride anlayan bir usta bulamadın seyahatlerim sırasında gösterdiğim ustalar ise üst kapağın çatlak olabileceğini ancak yedek parça konusunda sıkıntı olduğunu söylediler. Bu konuda iyibir usta ve yedek parçaları nerden temin edebileceğim husunda yardımcı olursanız sevinirim. ebay demeyin bişey anlamadım ben ordan görüşmek dileğiyle

ciran38' Alıntı:
Herkeze selamlar bende 3.2 limited var ancak arbada sorun var kayseride anlayan bir usta bulamadın seyahatlerim sırasında gösterdiğim ustalar ise üst kapağın çatlak olabileceğini ancak yedek parça konusunda sıkıntı olduğunu söylediler. Bu konuda iyibir usta ve yedek parçaları nerden temin edebileceğim husunda yardımcı olursanız sevinirim. ebay demeyin bişey anlamadım ben ordan görüşmek dileğiyle

size yardımcı olabilmem için aracın buraya antalya ya gelmesi gerekir otec opel servisi 0242 346 46 57 gelirseniz yardımcı olurun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR