herkese selamlar.parça lazım olduğunda her defasında saatlerce adres, tl. vs. arıyoruz.bulduğumuzda da ya fiat olarak uymuyor, ya da parça bulunmuyor.böyle olunca da süreç yeniden başlıyor.boşuna zaman ve emek kaybı.bildiğimiz ve bizzat alışveriş yaptığımız yedek parçacı, servis vs. paylaşırsak iyi olur kanaatindeyim.
Frontera yedek parça şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadığım yer internette hepsiopel diye bir site parça sıkıntım olmadı genelde ordan alışveriş yapıyorum.
arkadaşlar bu konu bircok fronteracı ıcın onemli bir konu ama ilgi gormedi ..hatta gittiginiz servis isimleri varsa onlarıda yazarsak cok onemli bir kaynak olacak gibi ..saygılar..
Ayrica su ebay konusunu anlatayim biraz. www.ebay.com da aramaya calisip bulamadiginiz parcalari www.ebay.de adresinde aradiginizda sonuclara inanamazsiniz. Ayni sekilde www.ebay.co.uk yaptiginizda da yine fronetra icin 20000 in uzerinde parca bulmaniz mumkun.
Buradaki tek sorun yurt dinindan bize gelirken yolda uzerine kargo parasi eklenmesi ki bu bazi zaman cok abuk sabuk paralara denk geliyor.
Bu konularda elimdan geldigince yardimci olmaya calisirim.
Ayrica su ebay konusunu anlatayim biraz. www.ebay.com da aramaya calisip bulamadiginiz parcalari www.ebay.de adresinde aradiginizda sonuclara inanamazsiniz. Ayni sekilde www.ebay.co.uk yaptiginizda da yine fronetra icin 20000 in uzerinde parca bulmaniz mumkun.
Buradaki tek sorun yurt dinindan bize gelirken yolda uzerine kargo parasi eklenmesi ki bu bazi zaman cok abuk sabuk paralara denk geliyor.
Bu konularda elimdan geldigince yardimci olmaya calisirim.
bende baktım parca bayagı var ama nakliye ve elimize ulasırmı konusunda tereddutler var ..abs sensoru arayan coktu bı ara 12 euro varmış ..otecopel parca satısıdamı yapıyo bunu bilmiyoduk..
bende baktım parca bayagı var ama nakliye ve elimize ulasırmı konusunda tereddutler var ..abs sensoru arayan coktu bı ara 12 euro varmış ..otecopel parca satısıdamı yapıyo bunu bilmiyoduk..
Opel parçaları için İstanbul da. Mehmet Bey 0544 576 17 73. Kendisi hem A kasa hem de B kasa parçalarına sahip. Kendisine grubumuzdan ve ihtiyaçlarımızdan bahsettim. Yarın envanterini kontrol edip haber verecek.
Anı zamanda www.opelsaab.com sitesinde parçaları sunuyor.