Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcaved Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,900

arcaved

Kamp II
Yer
kayseri
herkese selamlar.parça lazım olduğunda her defasında saatlerce adres, tl. vs. arıyoruz.bulduğumuzda da ya fiat olarak uymuyor, ya da parça bulunmuyor.böyle olunca da süreç yeniden başlıyor.boşuna zaman ve emek kaybı.bildiğimiz ve bizzat alışveriş yaptığımız yedek parçacı, servis vs. paylaşırsak iyi olur kanaatindeyim.

Etiketler

Frontera yedek parça şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadığım yer internette hepsiopel diye bir site parça sıkıntım olmadı genelde ordan alışveriş yapıyorum.

arkadaşlar bu konu bircok fronteracı ıcın onemli bir konu ama ilgi gormedi ..hatta gittiginiz servis isimleri varsa onlarıda yazarsak cok onemli bir kaynak olacak gibi ..saygılar..

Kilis oto parcacisi 0544 852 82 79

Ayrica su ebay konusunu anlatayim biraz. www.ebay.com da aramaya calisip bulamadiginiz parcalari www.ebay.de adresinde aradiginizda sonuclara inanamazsiniz. Ayni sekilde www.ebay.co.uk yaptiginizda da yine fronetra icin 20000 in uzerinde parca bulmaniz mumkun.

Buradaki tek sorun yurt dinindan bize gelirken yolda uzerine kargo parasi eklenmesi ki bu bazi zaman cok abuk sabuk paralara denk geliyor.

Bu konularda elimdan geldigince yardimci olmaya calisirim.

mrdnmz' Alıntı:
Kilis oto parcacisi 0544 852 82 79

Ayrica su ebay konusunu anlatayim biraz. www.ebay.com da aramaya calisip bulamadiginiz parcalari www.ebay.de adresinde aradiginizda sonuclara inanamazsiniz. Ayni sekilde www.ebay.co.uk yaptiginizda da yine fronetra icin 20000 in uzerinde parca bulmaniz mumkun.

Buradaki tek sorun yurt dinindan bize gelirken yolda uzerine kargo parasi eklenmesi ki bu bazi zaman cok abuk sabuk paralara denk geliyor.

Bu konularda elimdan geldigince yardimci olmaya calisirim.

Mesela burada aksesuarlari ile 1800tl den baslayan fiyati olan 12000lb lik vinc aldim. Cok komik bir paraya.

Ayrica Almanya nin Essen kenti bu ulkenin yedek parca baskentidir. Burada da bir tedarikcim var iletisim detaylarini yazarim.

Sorun su ki su ana kadar ciddi anlamda parca ihtiyacim olmadi. Olanlarda Otecopel de vardi.

bende baktım parca bayagı var ama nakliye ve elimize ulasırmı konusunda tereddutler var ..abs sensoru arayan coktu bı ara 12 euro varmış ..otecopel parca satısıdamı yapıyo bunu bilmiyoduk..

BIM01' Alıntı:
bende baktım parca bayagı var ama nakliye ve elimize ulasırmı konusunda tereddutler var ..abs sensoru arayan coktu bı ara 12 euro varmış ..otecopel parca satısıdamı yapıyo bunu bilmiyoduk..
Parca satisi yapiyor mu bilmiyorum ama benim sansim onun burada olmasi :smiley:

herkese selamlar. iyi gidiyoruz.hadi bakalım. ama eminim ki daha fazlası vardır.haa gayret. amacımız fronteracılara hizmet. ;D

Listeye bir ilave daha yapalım.

Opel parçaları için İstanbul da. Mehmet Bey 0544 576 17 73. Kendisi hem A kasa hem de B kasa parçalarına sahip. Kendisine grubumuzdan ve ihtiyaçlarımızdan bahsettim. Yarın envanterini kontrol edip haber verecek.

Anı zamanda www.opelsaab.com sitesinde parçaları sunuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR