KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
siteye baktım ama frontera b ile ilgili tek bir parca yok hayal kırıklıgı ..varsa bile neden sıteye koymazlar anlamam altı ustu bır resim ve fıyat koyacak..
bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa uygun olur. hüseyin ustam sesim geliyor mu?
siteye baktım ama frontera b ile ilgili tek bir parca yok hayal kırıklıgı ..varsa bile neden sıteye koymazlar anlamam altı ustu bır resim ve fıyat koyacak..
cihan otodan aldım parcaları
aslında emre bey bahsettiğiniz opelsaab sitesinden de sordum rotil ve rot başı cihandan daha uygundu ama ust salıncak burcunu cihanda 4 adet 90 tl dedi ama opelsaab 2 adet 90 tl diyince cihan toplamda daha cazip geldi..
rot balans 30 tl
torna 30 tl
fren hidroliği 20 tl
alt takım sök tak işcilik 80 tl
toplam 160 tl
bu kısımda bulundugunuz şehirdeki işcilik ucretlerine baglı
Arkadaşlar biraz önce arkadaşım aradı opel frontera 3.2 izmir de oto çıkma parçacı aracı sökmeye başlamış araç temizmiş parça ihtiyacı olanlar 0 232 486 25 39
Arkadaşlar biraz önce arkadaşım aradı opel frontera 3.2 izmir de oto çıkma parçacı aracı sökmeye başlamış araç temizmiş parça ihtiyacı olanlar 0 232 486 25 39
Ynt: Opel frontera için yedek parçacı bilgi paylaşımı
arcaved' Alıntı:
bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa uygun olur. hüseyin ustam sesim geliyor mu?