Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arcaved Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,904

Etiketler
siteye baktım ama frontera b ile ilgili tek bir parca yok hayal kırıklıgı ..varsa bile neden sıteye koymazlar anlamam altı ustu bır resim ve fıyat koyacak..

bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa uygun olur. hüseyin ustam sesim geliyor mu?

BIM01' Alıntı:
siteye baktım ama frontera b ile ilgili tek bir parca yok hayal kırıklıgı ..varsa bile neden sıteye koymazlar anlamam altı ustu bır resim ve fıyat koyacak..

Aynısını sordum. Vakitleri olmadığı için koyamamışlar. Fakat yarın haberleşecekler ve listeyi almış oluruz diye tahmin ediyorum.

Bu arada yarın Ankara da olacağım arada Ostim mi yapsam acaba?

ileride alacaklar için emsal olması maksadıyla parca fiyatları

ust salıncak burcu 4 adet 77 tl
alt rotıl 2 adet 77 tl
rotbaşı 1 adet 17 tl
kdv 30 tl
toplam 200 tl

rot balans 30 tl
torna 30 tl
fren hidroliği 20 tl
alt takım sök tak işcilik 80 tl
toplam 160 tl

BIM01' Alıntı:
ileride alacaklar için emsal olması maksadıyla parca fiyatları

ust salıncak burcu 4 adet 77 tl
alt rotıl 2 adet 77 tl
rotbaşı 1 adet 17 tl
kdv 30 tl
toplam 200 tl

rot balans 30 tl
torna 30 tl
fren hidroliği 20 tl
toplam 160 tl

aynen o parçalardan banada lazım nerden aldın?

mrdnmz' Alıntı:
bana da lazım oldu. :smiley: bilgi bekliyoruz.

cihan otodan aldım parcaları
aslında emre bey bahsettiğiniz opelsaab sitesinden de sordum rotil ve rot başı cihandan daha uygundu ama ust salıncak burcunu cihanda 4 adet 90 tl dedi ama opelsaab 2 adet 90 tl diyince cihan toplamda daha cazip geldi..

rot balans 30 tl
torna 30 tl
fren hidroliği 20 tl
toplam 160 tl

bu kısımda bulundugunuz şehirdeki işcilik ucretlerine baglı

Arkadaşlar biraz önce arkadaşım aradı opel frontera 3.2 izmir de oto çıkma parçacı aracı sökmeye başlamış araç temizmiş parça ihtiyacı olanlar 0 232 486 25 39

chatlaxx' Alıntı:
Arkadaşlar biraz önce arkadaşım aradı opel frontera 3.2 izmir de oto çıkma parçacı aracı sökmeye başlamış araç temizmiş parça ihtiyacı olanlar 0 232 486 25 39

hangi araç motoru yanan araçmı

Ynt: Opel frontera için yedek parçacı bilgi paylaşımı

arcaved' Alıntı:
bir sitede opel omega parçalarının olabileceğini ve omega motoru ile frontera 3.2 nin motorlarının aynı olduğunu okumuştum. bunu üzerine bir bakayım dedim. opelyedekparcaburada.com'da bazı parçalarını gördüm. lakin uyabileceği konusunda bir bilgim yok. bilirkişi olarak hüseyin usta bir bakarsa uygun olur. hüseyin ustam sesim geliyor mu?

OMEGA B diye bildiğimiz modelinin motoru 2.2 lerle uyumlu diye biliyorum bende.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR