KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)
Evet dostlarım gerçekten harika bir gezi oldu, ekibimiz çok kuvvetli, dayanışma arkadaşlık mükemmel, ayrıca başkanıma teşekkür ediyorum resimleri çok harika düzenlemiş, tabiki en önemlisi videolar Minik hocam PC de yaşanan sorunlardan dolayı bir kaç gün perişan oldum, görevi devam ettirdiğin için çok teşekkürler, inşallah bu gezilerin devamı gelecek, mevsim yeni başladı, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
benim ısuzunun kardada çamurdada iddiassı yok ama bidahaki geziye traktör lastiği ile gidicem. Fakat sonuç yine aynı olucağından eminim ama şimdi lastiği alım daha sonra sıra traktörde inşaallah. ;D
sağol dostum sencede mantıklı değilmi bi düşün altında çok güçlü bi 4 çeker aracın var ama difransiyel kilidi yok zaman bi işe yaramaz normal arabadan ne farkı kalırki
merhaba adem arkadaşım benimde bildiğim kadarıyla bu difransiyel kilidi difransiyelin içinde bulunan bir kilit sistemidir bazı araçlarda otomatik bazı araçlarda ise manuel olarak devreye geçmektedir.işe yaradığı yönler ise mesela batak bi yere girdin bütün tekerler batakda ama sadece biri sağlam biyerde işte ozaman difransiyel kilidini devreye geçirerek o sağlam yerde duran tek teker arabayı ordan çıkarır.