KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)
!..ŞAHİN..!' Alıntı:
benim ısuzunun kardada çamurdada iddiassı yok ama bidahaki geziye traktör lastiği ile gidicem. Fakat sonuç yine aynı olucağından eminim ama şimdi lastiği alım daha sonra sıra traktörde inşaallah. ;D
Ben çift kabın 4x4 lerin gitmeyeceği yer yok derdim. Sizin yorumunuz ne, en küçük sorunda patinaja düşüyor. Valla merak ettim. Bu arada Suzuki show yapmış. Sevdiğim bi araçdı şimdi bu sevgi bi kademe daha arttı. Suzuki Türkiye'nin sponsor olması lazım bu araça.
s.a o gün biz de yayladaydık hatırlarsanız kırmızı bi doblo vardı bizdede zincirimiz kırılmıştı aşağı iniyorduk tamir ettirmeye yemek yiyodunuz o sıra sonra biz tekrar yukarı çıkıyorduk yolda geçişmiştik biz çambaşına kadar çıktık ama o araçlardan bizde olsa daha da abartabilirdik böle bi kulübe üye olmayı isterdim iyi günler
kemal kardeşim sağol. trabzonluyum ama izmirde oturuyorum. keşke yakın olabilseydim. bende kendime göre izmir -kemalpaşa dağlarında 1988 dodgemle az çok avunuyorum. road ınızı ilgiyle seyrettim. dedimya ağzımın suyu aktı . sisdağı bizim yaylamız. tam ofroad lık yerler ama zaman ve para meselesi. başarılar diliyorum. saygılar...