KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aman arkadaslar,
ben maalesef Uzman degilim.. sadece uzun zamandır bu motoru kullanıyorum.. ;-))
Engin arkadasimiza katiliyorum.. Mumkun ise "mekanik" olması bence daha akılcı olur. Bence bu araclarda "gercekci" hedef yakıt tuketim 10lt/100km. dir. Cevreden duyduklarım, yasadiklarim.. Malum, "olmayacak dua ya amin dememekte sonsuz faide var"...
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?
arkadaşlar bende 2500 benzinli araç kullanıyorum ve imkan bulduğum an dizele döneceğim ama erzurumda yaşadığım için burda bu işi yapmak mümkün değil hatta bir konu açmıştım benzinli araç kullanıpta dizele dönmek isteyen kaç kişi var başlığı altında bu işi üstlenecek muameleci olursa ben hazırım birlikte hareket etmek isteyen arkadaş olursa ben yine hazırım
Ben motor işini kafama koymuş durumdayım. Motoru bulduk diyelim, bu motoru araca yerleştirmek ve sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak çok mu zor oluyor, motor işleriyle uğraşan iyi bir usta bunu yapabiliri mi?
Selamlar,
Antalya civarinda bir usta önersem senin için çok uzak olur mu? zira, iyi yapılmamış bir montaj insanı cidden üzer.. iyi günler dilerim, reha
reha' Alıntı:
Selamlar,
Antalya civarinda bir usta önersem senin için çok uzak olur mu? zira, iyi yapılmamış bir montaj insanı cidden üzer.. iyi günler dilerim, reha