S shukshin Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 10 Nis 2016 #1 arkadaslar kazakistan, özbekistan, kirgizistan, tacikistan, mogolistan turunu mayis ayinda dusunen yazsin, rusca ve ingilizce biliyorum. Mayista cikiyorum. Mustafayyildiz@yahoo.com 5354315063 wapp
arkadaslar kazakistan, özbekistan, kirgizistan, tacikistan, mogolistan turunu mayis ayinda dusunen yazsin, rusca ve ingilizce biliyorum. Mayista cikiyorum. Mustafayyildiz@yahoo.com 5354315063 wapp
4x4awd Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 16 11 Nis 2016 #2 shukshin' Alıntı: arkadaslar kazakistan, özbekistan, kirgizistan, tacikistan, mogolistan turunu mayis ayinda dusunen yazsin, rusca ve ingilizce biliyorum. Mayista cikiyorum. Mustafayyildiz@yahoo.com 5354315063 wapp Genişletmek için tıkla ... Özbekistan'da 4 sene yaşadım. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım.
shukshin' Alıntı: arkadaslar kazakistan, özbekistan, kirgizistan, tacikistan, mogolistan turunu mayis ayinda dusunen yazsin, rusca ve ingilizce biliyorum. Mayista cikiyorum. Mustafayyildiz@yahoo.com 5354315063 wapp Genişletmek için tıkla ... Özbekistan'da 4 sene yaşadım. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım.
S shukshin Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 11 Nis 2016 #3 4x4awd' Alıntı: Özbekistan'da 4 sene yaşadım. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler eger bisey gerekli olursa yazarim
4x4awd' Alıntı: Özbekistan'da 4 sene yaşadım. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler eger bisey gerekli olursa yazarim
4x4awd Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 16 13 Nis 2016 #4 Merak ettim Özbekistan vizesini nasıl alacaksınız?
S shukshin Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 14 Nis 2016 #5 Biraz pahaliya geldi ama caravanistan ile iletisime gecip, ayarlayabilirsiniz
Y yyalcin Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 2 15 Nis 2016 #6 merhaba, gezinizi araçla mı düşünüyorsunuz