Ortaya Karışık.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,905

meseregan

Silence is a Heavy Stone
Yer
Trabzon
Web
www.meseregan.com
Merhaba Adım Murat. Şimdilik ancak bir kaç resmi yorumlarınıza suna bileceğim. Evime döner dönmezde digerlerini. Umarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsınız.

Etiketler
Ynt: Ortaya Karışık.

Murat Bey, paylaşımınız için teşekkürler.
İki fotoğrafta gayet başarılı, yalnız ikinci fotoğrafta, alevin gökyüzünde bittiği yeri kadraja dahil edebilseniz daha keyifli olacakmış.

Ömer bey Teşekkür ederim, dediğinizi yapmayı istedim ama alev yaklaşık 20 m daha yukarıya çıkıyordu. Bunun icin sanrım çok daha geniş açılı bir lens kullanmam gerekirdi.

İlginize çok teşekkürederim Yeloda hanım. Bahsettiğiniz ilk resim Nick adım olan yerel halkın Meseregan dediği Trabzonun Of ilçesine bağlı bir alanda çekildi.

özellikle insanların yüzünde yakaldığınız ifade çok etkileyici... başarılar diliyorum tekrar..

Teşekkürederim, nedense insanlar genelde kamp eteşinin başında buruk bir hüzün hissediyorlar. Sebebini bilemiyorum.

belki de ..ilk çağlardaki hayatımız geliyordur akıllarına... genetik kodlarından ufak bir kıvılcım o zamanları hatırlatıyordur

Tebrikler. Başarılarınızın devamı dileğiyle, özellikle Doğu Karadeniz kıyılarında çekilmiş diğer fotograflarınızı da yayınlamanızı bekliyoruz.