Mete Hocam resimler için teşekkürler. Dün burada resmen sel vardı dağın halini hayal bile etmek istemem. Ben Osmaniyeden cumartesi gece 11 gibi geçtim ancak yorgunluktan arabanın koltuğundan kalkacak halim kalmamıştı pazartesi sabah ancak yataktan kalkacak hale geldim o sebeple de sizi aramadım. Bu arada bizim ekip bu hafta itibari ile tamamlandı.
Mete Hocam resimler için teşekkürler. Dün burada resmen sel vardı dağın halini hayal bile etmek istemem. Ben Osmaniyeden cumartesi gece 11 gibi geçtim ancak yorgunluktan arabanın koltuğundan kalkacak halim kalmamıştı pazartesi sabah ancak yataktan kalkacak hale geldim o sebeple de sizi aramadım. Bu arada bizim ekip bu hafta itibari ile tamamlandı.
Öcelikle Mete hocama ve ailesine misafirperverliginden dolayı çok teşekkür ederiz .
Giderken yağmurun zayıflamasını beklerken dönüşte sisin azalmasını diledik. O kadar zor şartlar arasında buluşmamıza rağmen taraflar bibirlerini yakından tanıma ve kaynaşma fırsatı buldu diye düşünüyorum. Herkeze sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
Ertan sende de fotoğraf vardır eklersen sayfayı renklendirirsin.
Evet gezi gerçekten çok samimi bir ortam içerisinde geçti. Ali kalkmış taa Mersinden gelmiş, Mustafa Bey bütün ailesini toplayıp geldiği yetmiyormuş gibi birde bizim eve uğrayıp bizim çocukları toplamış (Biz Cumdan gitmiştik) getirmiş.
Hava şartları ağırdı ama onun da tadı bir başka oldu.
Valla Mete abi giderken yamğurdan dönüştede ise sis'ten fotoğraf çekme fırsatı fazla bulamadım . Çok güzel sahneler vardı aslında ama fotoğraflamak mümkün olmadı . Zihnimizde kalmaktan öteye gidemedi
Valla Mete abi giderken yamğurdan dönüştede ise sis'ten fotoğraf çekme fırsatı fazla bulamadım . Çok güzel sahneler vardı aslında ama fotoğraflamak mümkün olmadı . Zihnimizde kalmaktan öteye gidemedi
resimleri bugün gördüm süper olmuş hava şartları zorlu olabilir ama bu tür etkinlikler bu havalarda güzel olur vallahi çok iyi olmuş hocam bu arada ali yine etin başında adanadan geçerken bi haber verseydi belki bende gelirdim kaçak mustafa abiyide sayenizde görmüş oldum kahveyi yudumlarken zevkten dört köşemaşallah ellerinize sağlık çok iyi olmuş zamanlama süper.