otosan p-100 kamyonet zamanında az kullanmadım...kullanan arkadaş ı tebrik etmek lazım hem cesareti hemde sizlerin karşısına çıkma şansını...çok güzel bir gezi olmuş askerligimi osmanıyede şöför olarak yaptım ama birkere bile zorkuna gitmemiştim..paylaşılan resimler için teşekkürler..
Parkur çok güzeldi inanın para verseler bu kadar hiç kimse çalışmazdı ormanda ormancı gibi yolda karayolları ekibi gibi araçlarda gezenbilirci gibi savaştık herkesin ellerine sağlık
Çok güzel eğlenmişsiniz fakat discoyu kurtarma sırasında vinçlerken, vinçin halatının kopması durumunda hemen yanında bulunan arkadaşı yaralayabilirdi. Vinçleme sırasında vinç halatının boyu kadar halattan uzak durmak gerekiyor. Ayrıca üzerine havlu gibi benzeri bir cisim koyularak kopma anında bu cisme sarılması sağlanıyor.. Önce can sonra canan. Kolay gelsin. Elinize sağlık.
Arkadaşlar sizleri kıskanmamak elde değil aranızda olamadığım için şimdi daha fazla üzüldüm ekip çalışması diye buna derim inşaallah bütün arkadaşların desteğiyle daha iyi şeyler yapacağız emeği geçen herkesin eline sağlık selamlar.
Göktuğ bey selamlar, vinçleme konusunda uyarınız için teşekkürler. Dikkat ederseniz vinç halatının üzerindeki kalın montu görebilirsiniz . ayrıca vinçlemenin başladığı andan itibaren
herkes maksimum uzaklğıa ulaştı çekimde bu gözükmüyor. Ben herzaman ' ÖNCE EMNİYET ' derim bundanda çok kazançlı çıktım. Tekrar teşekkürler.