KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok keyifli bir gezi oldu emeği geçen tüm arkadaşlara ailem ve kendim adıma teşekkür ediyorum, ev sahipliği yapıp bizi karşılayan ve çok güzel ikramlarda ve paylaşımlarda bulunan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyoruz...
Gerçekten yorucu ve zorlu bir gezi olmuş, katılan herkesi tebrik ederim.
Fatih güzel özetlemişsin gezinizi...Mitsubishi gezisine gelemedin diye üzüldün ama bu gezi seni teselli etmiştir sanırım
Arkadaşlar Üye olmadığım için faaliyetten haberim olmamıştı. Büyük su geçişini yaptığınız yerden iki klometre kadar önce benim evin önünden aşağıya iniyordunuz. Peşinize takılmak istedim ama davetsiz misafir konumuna düşmemek için gelmedim bir dahaki sefere artık aranızda olurum.
fatih mrb fotoğraflar fırsat bulup kalanları hezüz atamadım ama senin eklediklerin gerçek çok güzel emeğine sağlık, ama diğer arkadaşlar eklemedeiler onlardakileride merak ediyorum.
elıne saglık fatıh kardes bana haber veren olmadı olsaydı bu gezıyı kacırmazdım ama bırdahakıne mutlaka oradayız (mustafa abı bu sefer adem abımle adanan amcamı davet eetın dıgerıne hep beraber olalım)
fatih Merhaba fotoğraflar fırsat bulup kalanları hezüz atamadım ama senin eklediklerin gerçek çok güzel emeğine sağlık, ama diğer arkadaşlar eklemedeiler onlardakileride merak ediyorum.
Sağol Ali abi elimdeki resimleri atıyorum diğer abilerimde atacak sabah Hakan abi atacağını söylemişti bekliyoruz sende varsa sende göndermeye devam et