Osmaniye - Zorkun Yaylası; Dağların Koynunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasancolakefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,054

hasancolakefe

Kamp II
Bendeki bu enduro ve dağ aşkı her hafta sonunu dağlarda geçirmeme sebep oluyor Annem oğlum senin göbeğini dağdada kesmedimki diyor nerden düştün bu aşka diyor.Annem her yolculuğumda dualarla uğurlar akşam gelene kadarda kapı önünde bekler gezi resimlerini siteye atmak zahmetlidir bunun için önceki gezilerimi sizlerle paylaşmak istedim yenileri tabiki yolda moto krosla Offroad ın aynı kesimler ce benimsendiği için motorla yapılmış geziyi bu sitede sizlere sunmak istedim umarım hoş karşılarsınız Adana pozantı gezimizin Ateşi sönmemişken Adana ve Gaziantep 'in Ağaları ZAFER YÜCEL ve Ahmet ustanın tahrikleri sonuç verdi.Soluğu dağların başında aldık.Hedef Hınzır Yaylası ordan Osmaniyenin ZORKUN Yaylası Krosları yükledik Römorklara Zafer ve Ahmet Gaziantepten bende oğlum Fatihle Hatay Reyhanlıdan Sulu Mağara köyüne doğru yol aldık, 1 saat sonra buluşma noktasında Ağalarımızla buluşup dağa doğru gaz açtık henüz 5 km gitmişken Korucular yolumuzu kesti.Durun aşağıdaki karakoldan izin almadan çıkamazsınız mecburen döndük karakola bir Astsubay Sinirli Sinirli nereye kardeşim yukarısı terörist kaynıyor gidin evinize demesiyle moralimiz bozuldu.Düşün taşın karar verdik bu ülke bizim bu dağlar bizim bu orman bizim öyleyse çıkalım deyip düştük dağ yollarına Karadenizi andıran ormanlarla kaplı Hınzır Yaylasına çıktık.Zirveden geçerken karlı bölgede durup şekerle kar yedik. O gün çocuklar gibi şendik oksijene doyduk,çiçekler,dağ laleri,papatyalar inanın çok güzeldi hayretler içerisinde doğanın güzelliklerini seyrettik ve Allahım bu güzelliklerin asıllarınıda bizlere göster diye dua ettik Kazasız belasız döndük evimize. Yorumsuz.

Fotolarla Başbaşa Kalın.

sabırla izlediğiniz için teşekkür ederim ogün çocuklar gibi şendik doğanın nekadar güzel Allahın nekadar cömert olduğuna tanıklık ettik.

Etiketler
Ynt: Osmaniye - Zorkun Yaylası; Dağların Koynunda

Selam cok tsk ederim gorseller için ellerinize saglık..

harika fotolaar.manzaralar doğa süper.hayat işte bu yaaaa

Hasan Bey tekerlerinize sağlık Bizim arazi araçlarıyla aynı rotayı tekrarlayalım derim.

Benim topraklarım oralar, özlemişim, çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler

Memleketimin her köşesi ayrı güzel,çok güzel gezi olmuş.Ayrıca paylaşımlar için teşekkürler..

menderessereflisan' Alıntı:
Hasan Bey tekerlerinize sağlık Bizim arazi araçlarıyla aynı rotayı tekrarlayalım derim.
Menderes hocam bayramınız şimdiden kutlu olsun Rota harika bir parkur Hatay off-road gurubundan giden olursa memnuniyetle ben giderim.

paylaşım için teşekkürler hasan bey. benim açımdan da enduro motorlarla gezininin keyfi pahabiçilemez ;D o grupta birde dr 350 eksik, inşallah bir tane alabilrisem bir haftasonu gelmek isterim oralara

bora1071' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler hasan bey. benim açımdan da enduro motorlarla gezininin keyfi pahabiçilemez ;D o grupta birde dr 350 eksik, inşallah bir tane alabilrisem bir haftasonu gelmek isterim oralara
Evet motorlar ve jeep'ler benim vazgeçilmez oyuncaklarım hafta sonunu zor getiriyorum,Dr 350 gerçekten yeri doldurulamamış bir motorsiklet iyi seçim yapmışsınız inşallah birgün nasip olur kavuşursun motoruna.Hataya jeeplede bekleriz selamlar.

tek kelime ile mükemmel yerler.inan cok güzel yerler kıymetini bilniz.İnşaallah nasib olurda oraları gezerim ..hele o mavibeyaz çicekler...Allahın nimetleri....

alihay' Alıntı:
Benim topraklarım oralar, özlemişim, çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler
Ali'cim gerçektende güzel yerler memleketin fırsatını bulduğum an tekrarlayacağım bu geziyi bukez jeeple.

inşallah. hatay çok görmek istedeğim bir yer bakalım kısmet.

doğa güzel dostluk güzel birde motorlar güzel olunca güzel bir gezi ve paylaşım olmaması imkansızdı zaten paylaşım için teşekkürler.