yıllardır kullanıyorum
73.5 psi olan lastik basıncımı beş yıldır bununla tamamlıyorum. Michelin 92412 LED ve çıkarılabilir lastik basınç test cihazı ile dijital yüksek performanslı kompresör
Herkese merhaba,
Başlık açılalı bir mühdet olmuş, ben de bu aralar bir ürün almak istiyorum ama hangisini alsam diye acayip ikilem de kaldım. Bulduklarımı aşağıya linklerini vererek yazıyorum, bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uzun seneler kullanabileceğim, dağda bayırda kalırsam yola devam etmemi sağlayabilecek, öncelikle güvenilir bir ürün arıyorum. Allah muhafaza ucuz diye bir ürün alıp, kampta herşeyden uzak bir yerde bir ihtiyaç olması durumunda çalışmayıp bozulursa hapı yutarız.
Burada da Black & Decker'in daha üst modeli var. Aslında normal fiyatı çok daha pahalı ama zannedersem bu aralar promosyonda ve bu firma tarafından bir alt modeli ile aynı fiyata satılıyor. Kablosuz çalışabiliyor ve hava boşaltma opsiyonu da var. Black Decker ASI500 Hava Pompası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
En sağlamı bu,ayağınızda sorun yoksa hiç çekinmeden alın.Ben geçen hafta yüzde elli inmiş lastiğimi kolayca şişirdim.araç ducato karavan,yaklaşık üç ton.Bu ağırlıkta ki aracın lastiğini 70psi hiç zorlanmadan şişiriyorsa daha başka bir kompresör,pompa aramaya gerek yok diyorum.
En sağlamı bu,ayağınızda sorun yoksa hiç çekinmeden alın.Ben geçen hafta yüzde elli inmiş lastiğimi kolayca şişirdim.araç ducato karavan,yaklaşık üç ton.Bu ağırlıkta ki aracın lastiğini 70psi hiç zorlanmadan şişiriyorsa daha başka bir kompresör,pompa aramaya gerek yok diyorum.
manueli en güzelide bu tip cihazların manometreleri ne kadar doğru ölçüyor ,orası biraz şaibeli.
Daha önce aldığım elektrikli 2 adet kompresörde doğru ölçüm yapana rastlamadım.Kotrol içinde ayrıca kalem tipli kaliteli bir basınç ölçer almak gerekebilir.
manueli en güzelide bu tip cihazların manometreleri ne kadar doğru ölçüyor ,orası biraz şaibeli.
Daha önce aldığım elektrikli 2 adet kompresörde doğru ölçüm yapana rastlamadım.Kotrol içinde ayrıca kalem tipli kaliteli bir basınç ölçer almak gerekebilir.
Sevgili Kartalveat, bence 2-3 psi yanlış olmuş çok problem değil, yolda kalmayalım, yola devam edebilelim yeterli. Yola devam ettikten sonra nasıl olsa ilk lastikçiye gidilecek, lastiğe gerekli bakım yapışacak, orada en doğru basınç da ayarlanır.
Sevgili Kartalveat, bence 2-3 psi yanlış olmuş çok problem değil, yolda kalmayalım, yola devam edebilelim yeterli. Yola devam ettikten sonra nasıl olsa ilk lastikçiye gidilecek, lastiğe gerekli bakım yapışacak, orada en doğru basınç da ayarlanır.