Valla sayın hagürel, tam da göründüğü gibi bir araç. Kendi kategorisi ve fiyatı için en uygunu. Kahraman doğru söyler; 150 200 km.lerde yere yapışan, konforlu mu konforlu, yani aradığınız her şeyin olduğu bir araç almak için herhalde 100'ün üzerine çıkmanız gerekli. Dolayısıyla 45-50 bin liraya alınabilecek, güzelce de binilebilecek bir araç. Dört dürtlük ve kusursuz olduğu zaten söylenemez.
Sorunları çözmenin yolu, 150 km. ile gitmemek. (Zaten ben gitmem de, sırf yüksek hızda denemek için yaklaşık 1-1.5 saat gittim ki, aracı bi tanıyalım.) Ama 100-110 km. hızda herhangi bir sorun yok. Yani benim yazdıklarımdan "binilemeyecek kadar kötü" sonucu çıkmamalı.
Isınamadıysan almadığın iyi olmuş. Sanayi eşrafına gelince; doğrusu onlara hele yeni çıkmış bir araç için çok da itibar etmem. Onlar bildikleri araç için kesin bir şey söyleyebilirler. Çünkü bu araçlar henüz sanayiye düşmmedi. Belki zaman geçtikçe sanayi Duster'dan geçilmez olur, o zaman haklılar derim. Bu kanatimi tes etmek için sanayi çevresinde birilerine geçen sene "ustam ben Freelander alacam, önerir misin?" diye sorduğumda "oooo, hemen al, Land Rover ne de olsa" demişlerdi.... Doğrusunuı, bu sitedeki landcıları okuyunca anlamıştım. O arkadaşlara teşekkür ediyorum beni Freelander almaktan kurtarmış oldular.
C3 almıştım; "alınır mı bu araba, boş, teknolojisi eski vs. vs." demişlerdi. Ben de "alınır ustam alınır" demiştim. Gerçekten de dolmuş parasına, -af buyurun- eşeğe biner gibi 8-10 ay bindim. Şehirler arası da, 1,5 bilet parasına gideceğim yere onunla gittim. Hiç de bir sorun olmadı.