<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="AL1820" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
AL1820' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Serkan Efe, okuduğum kadarıyla kayışdağına çıkamayıp tecrübesizim arabayı kullanmayı yeni öğrendim diye aracını<br />
yolun başında bırakmışsın ayrıca daha ilk çıkışta tecrübesizlikten altını vurmuşsun, başka bir başlıktada aynı yerde 3 kez kaza tehlikesi<br />
(yolun şekli nedeniyle) atlatmışsın şimdi hal böyleyken neye istinaden o yolda 180 yapıyorsun ve ne hakla o yolda seninle aynı yolu paylaşanların rahat olmasını bekliyorsun? <br />
Lütfen trafik kurallarına uyalım uymayanları insan hayatı için uyaralım.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
1)Şimdi ilk arabanın altına nasıl vurduğumu açıkliyim; kayışdağı yoluna girmeden dik bir rampa var, toprak yola girebilmek için ilk oraya çıkmanız gerekiyor hayliyle aracı köklemeniz lazım, tam çıkarken seri bir şekilde sağa kırmanız gerekiyor ki, çıkarken göremediğinizden dolayı oraya ilk defa geldiğinizden dolayı direk içine düşüyorsunuz !! Hatta geziye gittiğimiz offroad 'cu ustalardan biride bende ilk geldiğimde aracın altını bende böyle vurmuştum buraya demişti.. Bunun ustalıkla alakası olmadığından dolayı üstünde durmuyorum. <br />
<br />
2)Yolun başında değil ortasında aracımı bıraktım, o derin çukurlarda kendime güvenemedim. Bu çok doğal çünki daha böylesine dik rampaya çıkmadım. Bunun araç kullanmayla uzaktan yakından alakası yok.. <br />
<br />
3) Yolun şekli nedeniyle kaza geçirmeyecek insan evladı var mı bu ülkede ? Mühendislik hatası olan "ölüm virajı" olarak adlandırılan sadece çevremde olan 2 yolu size söyleyebilirim, kaldı ki, Türkiye 'nin bir çok noktasında böyle yollar vardır.. <br />
<br />
4) 4 şeritli yol Aydın - İzmir yolu, o kadar düzki bilmem kaç km ilerde ki aracı görebiliyorsunuz, ben genelde araç gördüğümde ki benim bulunduğum en sol şerit'in yanında ki şeritte olursa hızımı ciddi seviyede düşürüyorum. <br />
<br />
5) Siz bilmem x senedir arac kullanıyorsunuz diye, kaza koşullarında benden daha tecrübeli olduğunuzu hissediyorsanız sizin elinizde, bir sertifika filan olması gerekiyor, bence..</div>