<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="kyenipazar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kyenipazar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
şu mesajları okuyorum da , 200 le giderken elimi bırakıp video çekiyorum diyen insanlarla aynı trafikte gidiyoruz...<br />
<br />
bunların araba hatta minibüs , kamyon kullandığı yollara içinde çocuklarımızın olduğu arabalarla çıkmak zorundayız... Otobanda bile karşı şeride geçerek 9 kişinin ölümüne sebebp olan TIR ı hatırladığımda , sana ne kardeşim kaza yaparsam olan bana olur diyecek kimse yoktur sanırım.<br />
<br />
Ayıp yahu sorumluluk biraz , biraz insanlık ne demek 200 le giderken video çekiyorum ?<br />
ne diyeceğiz , aferin çok beceriklisin , nasıl da cesaretlisin mi diyeceğiz ?<br />
<br />
kendini hayatta başka şeylerle ispat et , mesela gerçekten yetenek isteyen şeylerle , gerçek başarılarla. Arabamla 200 yapıyorum demek , başka eksikliklerin göstergesidir , burada açıklamak istemem , biraz araştıran herkes görür...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sende öyle bir konuşmussun ki sen basmiyorsun diye kimse basmiyor demeli.. Isin icine coluk cocuk aile gibi kavramlari katip istismar ediyorsun boyle unsurlari. Herkez yerinde, zamaninda, kendisini ve karsindakilerini zarar veremeyecek bir durumda yani kisacasi tehlike uretmicek bir zaman diliminde basa basa pasalar gibi gider, size mi sorucak ?</div>