Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan softdevel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 533
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,478
Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Arkadaşlar,her aracın kendisine göre artıları ve eksileri vardır. Araçlar birbirleri ile aynı değil ki neyi kıyaslıyorsunuz? Ayrıca Duster'ı kötüleyip duran arkadaşlar,sizin aracınız Duster değilse neden bu kadar sorun yapıyorsunuz? Duster sizin dediğiniz kadar basit,hafife alınacak bir araç değil.Vidyolarını izlediğiniz zaman bunu rahatlıkla görürsünüz. Duster ile Pajero aynı sınıf değil ki karşılaştırasınız... Fiyat,performans açısındna Duster gayet iyi bir araç diyor arkadaşlar sadece. Ayrıca Renault ve Nissan ortak üretimi bir araç. Nissan da sonuçta arazi işlerinde iyidir. Arabanın 4x4 sistemi Nissan sanırım... Motora diyecek bir şey yok zaten. Yakıt,performans,konfor olarak fiyatına göre iyidir araba.Alan almış kullanıyor,memnunsa sorun yok.Milleti küçümser gibi Duster forumuna girip,Duster sahibi olmayan arkadaşların eleştiri yapması hoş karşılanmaz.Hangi foruma giderseniz gidin o araca sahip değilseniz olumsuz ve aracı küçümsercesine yorumlar yapmak hoş değildir. Duster da Pajero'nun gideceği çoğu yerden gider. Hatta hafifliği sayesinde bazı yerlerde daha da avantajlıdır,batmaz. Sistem olarak diğerleri daha iyi olabilir,çünkü fiyat olarak çok daha pahalılar. Bu araç hafif arazi içindir ama çoğu pahalı 4x4 aracın gittiği çoğu yerden de gider...

Etiketler

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Sevgili Dustero, bazen haklısın diyip yola devam etmek gerekir, canını sıkmaya değmez...

"Cehaletten kurtulmanın yolu; bazı şeylerin cahili olmaktan geçer." İsmet Özel

özlü söz.lütfen mesajları en az 3 4 sayfa önceden okuyarak değerlendiriniz.konu başlığında zaten mutabıkız"sürat felakettir"

dustero biz seninle "paletli" biçerdöverim başlıklı bir topic açalım orda devam edelim. çirtçinin son model araçlara sahip olması gerçekten güzel.mevzu ne biliyormusun burda öyle polemikler yaşadıkki çakma niklerle filan ortaya yazanlar oldu.olgun bey ümit erkan bey iyi bilirlerigünü birlik mesajlar yazdılar.adam duster ı kötülemek için olmayan duster ına mt lastik taktı.resim çek koy dedik gürültü oldu söktüm dedi.başka bi tanesi yüzyılın ünimog unu hazırlıyorum yazdı.ortada unimog yok.en son direksiyonu bir vuruşta yırttım mevzusu vardı.resim dedik ne oldu takip etmedim.kısaca dusterı yüceltmek veya yermek adına onlarca yalan dolan tiple karşılaştık.mevzu duster ve sürat,sürat felakettir.

Duster iyidir

Sürat felakettir.

Herkes uzlaştı mı? Evet. Konu kapanmıştır. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gelsin tatlılar.

olguncandan' Alıntı:
Duster iyidir

Sürat felakettir.

Herkes uzlaştı mı? Evet. Konu kapanmıştır. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gelsin tatlılar.
hakkaten ya ;D ;D ;D

tyt.fan' Alıntı:
kısaca dusterı yüceltmek veya yermek adına onlarca yalan dolan tiple karşılaştık.mevzu duster ve sürat,sürat felakettir.
Evet Murat bey hatta anti-dustercı olmak için kadın kılığına girenler bile olmuştu forumda. ;)

inanamıyom yaa... o derece yani... ;) ;D

sürat felakettir mevzuunda mutabıkız.fake olduğunu düşündüğüm mesajlara atma recep din kardeşiz tavrım sürecektir. sürat felakettir.acele eden ecele gider diye bir zamanların uyarısı vardı.gazlarkende atarkende sürat felakettir

hız yapmanın riski üzerine zaten bu topicde yazmıştım fakat konu nerelere geldi.

yine sapmasın konu amja kusura bakmayın sayın murat cesur , reno 9 ile off roadı bağdaştıran , traktör , tarla sürmek konusunu off road ile aynı kefeye koyan bir zihniyet ile tartışmaya girmeniz bence sizin hatanız.

tarla sürmek evet daha çamurlu daha ağır iş olabilir ama MT Lastikle , hi-jack ile , ne bileyim Land Cruiser ile uzaktan yakından alakası olmayan kısacası off road dünyası ile bağdaştırılıp da tecrübem var denilmeyecek bir konudur.
Çiftçiler başımızın üzerindedir ama off road , reno 9 sğper vs vs ile konuyu bulandırmak da saçmadır.

Kısacası sürat felakettir ! (sadece topiği bile zarar veriyor bakın...)

s.forester' Alıntı:
hız yapmanın riski üzerine zaten bu topicde yazmıştım fakat konu nerelere geldi.

yine sapmasın konu amja kusura bakmayın sayın murat cesur , reno 9 ile off roadı bağdaştıran , traktör , tarla sürmek konusunu off road ile aynı kefeye koyan bir zihniyet ile tartışmaya girmeniz bence sizin hatanız.

tarla sürmek evet daha çamurlu daha ağır iş olabilir ama MT Lastikle , hi-jack ile , ne bileyim Land Cruiser ile uzaktan yakından alakası olmayan kısacası off road dünyası ile bağdaştırılıp da tecrübem var denilmeyecek bir konudur.
Çiftçiler başımızın üzerindedir ama off road , reno 9 sğper vs vs ile konuyu bulandırmak da saçmadır.

haklısınız.son tatrtışmanın kısa özeti yazdıklarınız.haklı çıkmak için saçmalanmasına yalana dolana başvurulmasına tahammül edemiyorum.mevzu ondan uzadı.sürat felakettir diyelim kaldığı yerden devam etsin

s.forester' Alıntı:

Kısacası sürat felakettir ! (sadece topiği bile zarar veriyor bakın...)

Eğer yapılmış bir hata var ise devam ettirmeyin derim... Çamur çamurdur, burada kimse fizik kanunlarının dışına çıkamaz... Çiftçi diye tanımladığınız aynı zamanda mühendis olan arkadaşımızın fikrine saygı duymak gerekiyor.

Konuyu devam ettirmek istemiyorsanızda lütfen yorum yazmayın.

Evet, konu, amacının dışına çıktı.
Bende tartışmaya devam edilmemesi rica edeirm arkadaşlardan.

Böyle güzel bir başlık, alakasınz konuların tartışma noktası olmasa daha güzel olur.

alper bey saygı duymamak ayrı bişey , reno 9 ile arazi tecrübesinin , off road tecrübesi ile aynı kefeye konmasına ses etmemek başka birşey.

Peki o zaman , Duster Formula 1 araçlarından daha iyi yol tutuşa sahiptir , aeordinamiği de daha iyidir , arazide de Defender efsanesini yıkıp geçmiştir.
Bu da benim görüşüm , saygı duyun ve dolayısı ile itiraz etmeyin...

bu arada kişilerin çiftçi ya da mühendis olması benim açımdan farketmez , çünkü ben çiftçi kelimesini aşağılayıcı manada kullanmadım , dolayısı ile mühendis denince de "haaa tamam o zaman" demeyeceğim...

traktör tipi 4x4 zirai araç merakı olanlar, ayrı bölüm açsalarda, burda millet rahat takılsa.... ;) ;D

bilalr' Alıntı:
traktör tipi 4x4 zirai araç merakı olanlar, ayrı bölüm açsalarda, burda millet rahat takılsa.... ;) ;D
Bilal bey abicim, ruhsata bakarsan LR disco, defender, jeepin her türlüsü, Toyota land cruiser, bilumum 4 çekerler, Erkunt traktörleri, Uzel traktörleri, Massey ferguson traktörler yada Başak traktörleri ARAZİ ARACI diye geçmektedir ;D ;D ;D . Bu sebepten pajeronun toyotanın olduğu yerde zirai araclarımızında olma hakkı vardır... ;D ;D ;D ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR