Outdoorworks Sitesinden Alışveriş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ohzman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,111
Ynt: Outdoorworks Sitesinden Alışveriş

75 dolar versen bile daha ucuza geliyor :smiley: Türkiye fiyatlarında. The north face apex bionic 319 lira Türkiye fiyatı. Peşinde 275 olsun.
Yurtdışı 129 dolar 70 kargo 200*1.5=250 hem bir sürü renk seçenekleri var, hem kredi kartı ile ödüyorsun. tabi arc teryx heryerde pahalı ama mountain hardwear'ın falan softshellleri var güzel.

Etiketler

prolitegear'a ve sierratradingpost'a bakmanı tavsiye ederim.

Geçen gün xxl Marmot Exum Ceket ( 2009 ) 200 dolardı. Shippingle 375 liraya geliyordu buraya.

5-6 tane dışkatım olduğu için almayayım dedim artık.

prolite da sierra da 30 dolar kargo alıyor, diğer sitelerin çoğu 70 dolaralırken. arc tery, patagonia, mountain hardwear, mammut bazı softshelleri valla türkiye columbia softshell fiyatlarına geliyor:smiley: süper siteler
Var mı başka 30 dolar kargo alan siteler:smiley: ? Ebay 35 dolar falan alıyor galiba bir de.

Valla sırf bu iki siteyi yazdım en iyileri bunlar diye. Bir de alpenglowgear var ama ordan birşey almadım henüz.

Sierra ups ile
Prolite Fedex ile yolluyor. 3-5 günde evinize teslim oluyor. 150 euroyu geçmemeye çalışın. Prolitegear 200 dolarlık siparişimi 70 dolar olarak göstermişti ben istemeden. En iyisi orası.

Valla süper:smiley: Amerika'yı yeniden keşfetmek.
Sierratrading internetteki en iyi 500 perakende satış yapan site arasına girmiş zaten.

Bütün sitelerde olduğu gibi buranın da kargosu arttı. Artık 30 euro'ya gönderiyorlar.

Castor Pants aldım 200 euroya, 100 euro ya gümrükte takılmaması için fişte discount ettirdim.

Her ay alışverişe devam ediyorum. Hiking pantolonu, uzun kollu tshirt, boxer, body tshirt vs. aynen devam.

Türkiye'deki iyi marka yokluğunda ilaç gibi geliyor.

sierratrading'den son günlerde hiç alışveriş yaptınız mı?
forumda yüksek fiyatta gümrük vergisi istendiği gibi şikayetler var.
Bu sorun acaba 75 euro'yu geçince mi oluyor?

US için 18% vergi alırlar kargo hariç 75 euro'yu aşan alımlar için.

4 lira da damga pulu ödüyorsunuz. Başka masraf yok.

Ohzman' Alıntı:
US için 18% vergi alırlar kargo hariç 75 euro'yu aşan alımlar için.

4 lira da damga pulu ödüyorsunuz. Başka masraf yok.

teşekkür ederim yanıt için, fiyatlar aslında epey uygun ama shipping çok yüksek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR