KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben LPG taktırmadan önce ve taktırdığımdaki ilk zamanlarında bu şekildeydi performans. Şuanda 50bin km'ye yaklaştı LPG ile. Aracı artık eşim kullanıyor, gerçekten zevkli bir araç(tı)
Yakındır evet, araç uzun bir süre İstanbul dışında olacak yakında. O nedenle çok istememe rağmen birlikte hareket etmemiz zor olacaktır. Ama gelişmeleri takip edeceğim.
Benimkide acil müdahale gerektiren bir durumda değil. Sadece temkinli yaklaşıyorum. Bekleyebilirim. Ama iletişimsizlik var bu konuda. Herkes soru sorup çekiliyor bu konuda. Tecrübelerini paylaşan yok. Muhakkak subap ayarını yaptıran birileri var ama yaptırdım diyen bir kişiyi bulamadım.
selamlar gezengen.benim araç 90bin km ye geldi.ekim ayının son günlerinde araç bakıma girecek 100bin bakımını biraz öne almış olacağız.triger falan değişirken sübaplarada bakacaklar.bakımdan sonra size haber veririm ne oldu ne bitti diye.sizin araçta da var mı titreme?bir de gezengen arabayı hanım kullanıyo demişsin sen ne kullanıyosun bu aralar
selamlar gezengen.benim araç 90bin km ye geldi.ekim ayının son günlerinde araç bakıma girecek 100bin bakımını biraz öne almış olacağız.triger falan değişirken sübaplarada bakacaklar.bakımdan sonra size haber veririm ne oldu ne bitti diye.sizin araçta da var mı titreme?bir de gezengen arabayı hanım kullanıyo demişsin sen ne kullanıyosun bu aralar