KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba kolay gelsin. Ben bir çok sırt çantası araştırıyordum ve çoğunu pahalı olduğunu gördüm. Diğer onca ekipmana rağmen daha pahalı bir fiyat listesine sahip olduğunu gördüm. Önerebileceğiniz sırt çantası markaları veya alışveriş siteleri var mı? Bir de arkadaşım bana sirkecide çarşının oralarda orjinal olmasa da daha ucuz fiyatlara çanta bulabileceğimi söyledi, bunlar kaliteli olabilir mi?
Merhaba kolay gelsin. Ben bir çok sırt çantası araştırıyordum ve çoğunu pahalı olduğunu gördüm. Diğer onca ekipmana rağmen daha pahalı bir fiyat listesine sahip olduğunu gördüm. Önerebileceğiniz sırt çantası markaları veya alışveriş siteleri var mı? Bir de arkadaşım bana sirkecide çarşının oralarda orjinal olmasa da daha ucuz fiyatlara çanta bulabileceğimi söyledi, bunlar kaliteli olabilir mi?
dostum ayakkabıya ve çantaya para konusunda acıma bence jack wolfskin denali yi tavsiye ederim,bugüne kadar aldığım ürünlerin tamamı jack ve çok memnunum 1 kere al tam al adamın biri ucuz mal alacak kadar zengin deilim demiş sebebi yırtılır bozulur alacakların alacak olduğunun fiyatını geçer tabi takdir yinede senin...