Pajero Bilgisiz :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SolakSelim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,468

SolakSelim

Ana Kamp
Yer
Kocaeli
herkese iyi günler. bir pajero almak istiyorum. yaptığım araştırmalar(burdan okuduklarım) sonucunda en uygun araç olarak alttaki ilanı buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-92-model-3-0v6-126-binde-lpg-isli-superselect-sanziman-pajero/detay/

ilandaki aracın özellikleri doğru mudur? manuel vites veya otomatik vitesin arazide kullanım kolaylığı veya zorluğu olur mu? kısacası ilandaki araç alıncak bir araç mıdır? yorumlarınız benim için oldukça değerli şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Pajero Bilgisiz :(

Araç temiz gibi görünüyor, kilometresi gerçek mi acaba

önce sizden yorum alıp ondan sonra aramak istedim de. kilometrenin gerçek olup olmadığını bilmiyorum o yüzden.

ilanda size aracın viteslerini özetlemiş kafanızı karıstırcak bise yok

efendim ben arazide manuel vites ile otomatik vitesin bir farkı var mıdır diye soruyorum.otomatik vitesli araçlarda ön balatalara aşırı yük bindiğini çabuk yıprandığını duymuştum.çevremde hiç arazi taşıtı kullanan olmadığı için benim de ilk arazi taşıtım olacağı için öğrenmek istedim.sizler bu konuda benden çok çok daha bilgilisiniz. hatta benim hiç bi bilgim yok burdan öğrendiklerim dışında. dahası arazi taşıtı kullanmışlığım da yok :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5223.0;topicseen burayı okuyun. umarım sorularınıza cevap olur

bu araç otomatik vites olduğu için araç bayır aşağı giderken sürekli hızlanır mı? motor frenleri yok değil mi bunların? o yüzden balatalar çabuk gidiyor herhalde

SolakSelim' Alıntı:
bu araç otomatik vites olduğu için araç bayır aşağı giderken sürekli hızlanır mı? motor frenleri yok değil mi bunların? o yüzden balatalar çabuk gidiyor herhalde
otomatik vites ile de motor freninden faydalanabilirsiniz çok bi farkı yok

antalya da bir arkadaşımız bunun hem dizel hem manuel hemde full off road modifiyeliolanını satıyor isterseniz özelden telefonunu verebilirim size

bsayil' Alıntı:
antalya da bir arkadaşımız bunun hem dizel hem manuel hemde full off road modifiyeliolanını satıyor isterseniz özelden telefonunu verebilirim size

çok teşekkür ederim ama ben dizel araç istemiyorum. onların masrafları daha çok.o yüzden kullanmıyorum tekrar teşekkür ederim.

SolakSelim' Alıntı:
çok teşekkür ederim ama ben dizel araç istemiyorum. onların masrafları daha çok.o yüzden kullanmıyorum tekrar teşekkür ederim.
bende benzinli v8 kullanıyorum sizede katılıyorum

son bir sorum olacak da tahmini olarak km de ne kadar yakar? sadece benzin için söylüyorum. uzun yolda ve şehir içi olarak.

SolakSelim' Alıntı:
son bir sorum olacak da tahmini olarak km de ne kadar yakar? sadece benzin için söylüyorum. uzun yolda ve şehir içi olarak.
700 krş dan aşağıya yakmaz tahminim benzin ile en iyi şartlarda

dik iniş ve çıkışlarda 1. vites ve 2. vites seçenegini kullnırsanız motor fireniyle inersiniz balatalara yük binmez ve daha emniyetli bir iniş olur
SolakSelim' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR