Merhaba Sn Kürşat,
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Kasa ve model tipi, performans ve benim tarzım olarak, yaptığım araştırmada Pajero ön plana çıktı.(diğer araçları beğenmiyorum anlamında değil).Yakıt konusunda çeşitli araştımalar yaptım ama sağlıklı sonuçlara ulaşamıyordum.En son Ankara Off road yarışlarında pajero arabanın ustası ile birebir görüşmelerim oldu.Kafama takılan soruları kendisine sordum.Pajero 5 kapı (uzun kasa) tercih edecek ve bu aracı kullanmaktan zevk almak istiyorsanız 3.0 V6 motoru tercih etmemi, özetleyerek belirtti.
Şahsım adına 3.0 ve üzeri araçların yakıtları beni zorlayacağı için bu aşamada vazgeçmek zorunda kaldım.
Sizin belirtiiniz üzere diğer araçlar yakıt anlamında ekonomik olabilirler, örneklemek gerekirse Suzuki sahipleri lütfen yanlış anlamasın, kesinlikle diğerlerinin gördüğü işi gördüklerine eminim ama beni yansıtan araç model ve tipinde ve rahatlığında olmadıklarını düşünüyorum. herhalde mükemmelliyetçi yapımdan olsa gerek, olmuşken iyisi olsun mantığı ön plana çıkıyor.İlerde durumlar farklı olursa İnşaalah sizlerin arasında olurum.