SolakSelim
Ana Kamp
Ynt: Pajero Bilgisiz 
bende yaklaşık 1 yıldan beri araştırıyorum bu araçları.hatta 4x4 araçlar hakkında en ufak bi bilgim yokken şimdi gördüğüm an hangi marka hangi model hangi yıl motor kaç özellikleri neler diye bütün seceresini sayıyorum.
demek istediğim ben de araştırdım hem vergisi olabilecek en az,yakıt düşük,bana sanayiyi unutturacak,masraf açmaaycak,güçlü,yük taşıyabilecek bir araç olarak pajeroyu buldum.uzun bir zamandan beri de takip ediyordum sağdan soldan. şimdi bu aracı buldum.bugün bir ustama baktırmaya yolladım (aslen bursalıyız). akşama arayacak ve bana detaylı bilgi vericek.isterseniz bende o bilgileri sizlerle paylaşabilirim. araç yaklaşık lpg ile 40-50 krş yakıyormuş ortalama olarak.yani uzun yol kısa mesafe ortalaması.ee bu da bana yeter de artar bile.zaten lpg ile kullanılacak. benim için uygun bir araç. inşallah olur hayırlısı bakalım. 
alabilirsem fotolarını çeker buraya koyarım arkadaşlar
son bir şey aracın üstüne gezenbilir off road grubunun yazısını yapıştırmak istiyorum birçoğunuzda var.Onu nerden bulabilirim?
bende yaklaşık 1 yıldan beri araştırıyorum bu araçları.hatta 4x4 araçlar hakkında en ufak bi bilgim yokken şimdi gördüğüm an hangi marka hangi model hangi yıl motor kaç özellikleri neler diye bütün seceresini sayıyorum.
alabilirsem fotolarını çeker buraya koyarım arkadaşlar
son bir şey aracın üstüne gezenbilir off road grubunun yazısını yapıştırmak istiyorum birçoğunuzda var.Onu nerden bulabilirim?