Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,880
Ynt: Pajero Evolution

Kürşat bay tekrardan aracınız hayırlı olsun. Şehirlim bir araç olmuş ellerinize saglık. Araçlarımızın rengi aynı olduğu için şimdiden uyarmak istedim. Karayolları çıkmasımi diye çok sordular bana ama hiç moralimi bozmadım bazı zamanlarda da park sorunu oldugunda karayolları müdürünün arabası diye anons edilmediği ceza yazilmadigi çok oldu. Tekrardan toplayacak olsam yine aynı renkmi yaparım , evet yaparım sadece biraz daha sarı kullanırım ama yinede yaparım. Tekrardan hayırlı olsun.

Etiketler

teşekkürler, aksine benim karayolları aracına benzetilmesi hoşuma gider

karayollarının saçlı sakallı karizmatik tipli sanatçı ruhlu müdürü arkadaşım benim

warmaster' Alıntı:
karayollarının saçlı sakallı karizmatik tipli sanatçı ruhlu müdürü arkadaşım benim

Güleryüzlü mafya arkadaşım benim ;D ;D ;D

şnorkelimizde bunun gibi olucak
[attachment=1]

ya arkadaş alooowww çalıntı yapıyorlar yawww. Hayallerimden çalıyorlar

çağlar' Alıntı:
hergün aktivite bekliyorum ;D ;D

böyle oturduğun yerden kahveyi alıp incelemesi zevkli ya....

yok ben 3-5 gün üst üste uğraşınca bıkkınlık geliyor arabadan soğuyorum ondan ara veriyorum 3-5 gün

şnorkel yapılıyor şimdi , yan demir basamaklar ve vinç biticek araba, tampon altlarından da roll cage demirinden ince bir koruma barı geçicek

bencede abi tamponları hiç bozma birde evo body kit parlak siyah yıkılır heralde ortalık ;D

cihanülker' Alıntı:
ersel yarın ruhsatı sana geri gönderiyorum muayene işi tamam olarak
tamamdır cihan abi inşallah bu sefer alıcaz ruhsatı karalıyız ;D ;D ;D tabi trafik şubede yeni bi rampa çıkmazsa

Ve sonunda hava açtı arabayı yıkatıp birkaç fotograf çektim, Dünde İlfer oto da vinç montajı yapıldı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]