arkadaşlar bu bölümü ilk gününden itibaren büyük bir keyif ve hayranlıkla takip ettim.dün bu saatlerde başka bir araç için sevgili kürşad beyle telofonda konuşurken birden spontan bir şekilde arabayı satın aldın rüya gibi arabamın bu hale gelmesinde başta kürşad bey olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür ederim
Uğur Bey hayırlı olsun aracınız. Allah güzel günlerde zevkle kullanmak nasip etsin.
Aracınızı bir kere kullanma şansım oldu. Gaza basınca çok zevk alacaksınız emin olun
Tempus' Alıntı:
valla aniden oldu yine sohbet ederken satıldı araç. Uğur beye hayırlı uğurlu olsun, ben hep çok bakımlı ve temiz araçlar sattım, alan arkadaşlarımın hepsi dostum oldu. Bu araç içlerinde belkide en temiz olanı.
Pajero 3500 v6 benden herşeyi ile tam not aldı. İleride belki bir tane daha alırım
çağrı bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.siz benden şanslısınız ben arabamı resimler dışında hiç göremedim :'( işlerim yoğun ancak 26 haziran da görebileceğim o zamana kadar araba ist. da
ugur abi evet hılux benim her zaman ilk göz agrım 15yıl önce babam aldı ve ben soförlüğü bu aracda ögrendim ve halada bizde yani bende..
beni hiç bi zaman utandırmadı arada sırada dertlesiriz böyle manyaklıkta var bizde...
ama su bi gercek her türlü övgüyü hakeden bi arac ve herseyiyle orjınal bi arac...
ve yakın zamandada revizyona girecek güzellesecek bütün lazım olan parcaları geliyo japonyadan ve daha sonrada baslıyacagım ve burdada paylasacagım
tekrar aracınız hayırlı olsun türkiyedeki top 5 deki arac bence ve umarım kürsad abinin hazırlayacagı herhangi bi arac bizede nasip olur...
ugur abi evet hılux benim her zaman ilk göz agrım 15yıl önce babam aldı ve ben soförlüğü bu aracda ögrendim ve halada bizde yani bende..
beni hiç bi zaman utandırmadı arada sırada dertlesiriz böyle manyaklıkta var bizde...
ama su bi gercek her türlü övgüyü hakeden bi arac ve herseyiyle orjınal bi arac...
ve yakın zamandada revizyona girecek güzellesecek bütün lazım olan parcaları geliyo japonyadan ve daha sonrada baslıyacagım ve burdada paylasacagım
tekrar aracınız hayırlı olsun türkiyedeki top 5 deki arac bence ve umarım kürsad abinin hazırlayacagı herhangi bi arac bizede nasip olur...
Defender yaparsam tdi yada td5 yaparım, onlarında en kötüsünü alım maliyeti 25 , istediğim gibi yapsam 40 ı bulur araba. ve sonrada şehir içinde kullanamadığım bir araba, konfor sıfır vede bu paralar makul gelmiyor.