Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,540

Etiketler

Ynt: Pajero Evolution

gozukara' Alıntı:
Kürşat bey yeni aracınız hayırlı olsun yükseltme ile ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyiz 10 cm yükselme lastiklerle birliktemi oldu önler torsiyon galiba kaç cm yükselttiniz vs

Tam ölçmedim henüz çünkü iş bitmedi ön takım komple elden geçicek rotiller vs değişicek hazır elimizi vurmuşken ön takım bakımıda aradan çıksın dedik, ama arka çok ciddi yükseldi, standart pajero ile bugün yanyana koyduğumda 10 cm den bile fazla fark vardı

Arka yay ve amortisör değişti, ön torsiyondan yükselttik ama torsiyonları aşağıda alıcaz ön takımı komple söktüğümüzde

teşekkürler

Yok bu lastikler bu kadar yükseltme ile alet gitsede ben basmıyorum

teşekkürler ihtiyacım olan her konudayardımınıızı isterim

turkakreb' Alıntı:
anladığım kadarıyla pajeronuza lancer ın wrc sindeki gibi badykit mi uygulayacaksınız?

evet kısmen öylede denebilir , ileride herşey istediğim gibi olursa güç içinde bazı modifiyeler düşünüyorum

Tek tek cevap veremediğim iyi dileklerini sunan herkesede teşekkürler

Kürşad isminde kaç kişi var bu forumda yaw, hergün biri yeni araç topluyor sanki ;D Ne güzel seviniyorduk Land'a geri döndü diye. Hayırlı olsun, Kolaylıklar. Merakla takipteyiz...

yeın ederım senın arac degıstırme hızıına ben yetısemıyorum
sadece takip için bile

vay vay yakışır pajeroya konuyu yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım takipteyizzz

zapatista' Alıntı:
yeın ederım senın arac degıstırme hızıına ben yetısemıyorum
sadece takip için bile

katılıyorum, yanlış mı hatırlıyorum en son disco da kalmışyım sanki ;D takip...

yeni aracınız öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İlgiyle takip ediyorum.