Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,811

Etiketler

Ynt: Pajero Evolution

gozukara' Alıntı:
Kürşat bey yeni aracınız hayırlı olsun yükseltme ile ilgili biraz daha bilgi alabilirmiyiz 10 cm yükselme lastiklerle birliktemi oldu önler torsiyon galiba kaç cm yükselttiniz vs

Tam ölçmedim henüz çünkü iş bitmedi ön takım komple elden geçicek rotiller vs değişicek hazır elimizi vurmuşken ön takım bakımıda aradan çıksın dedik, ama arka çok ciddi yükseldi, standart pajero ile bugün yanyana koyduğumda 10 cm den bile fazla fark vardı :smiley:

Arka yay ve amortisör değişti, ön torsiyondan yükselttik ama torsiyonları aşağıda alıcaz ön takımı komple söktüğümüzde

teşekkürler

Ejrin' Alıntı:
hayırlı olsun Kürşat bey, gule güle kullanın..
evo felsefesine aykırı dusmedikce tavan bar-port-sis vs koymayı düşünürseniz ve alternatif modellerde arıyorsanız yardımcı olurum.
hella*piaa*warn, buzzrack, bajarack vs..

bu arada profilinizde yer alan " benden hızlı....."diye başlayan sözü revize etmeni gerekecek..sanırım o laf TD5 e özgüydü..
EVo'ya haksızlık yapmayın deyip düzelteyim:smiley:

Yok bu lastikler bu kadar yükseltme ile alet gitsede ben basmıyorum :smiley:

teşekkürler ihtiyacım olan her konudayardımınıızı isterim

turkakreb' Alıntı:
anladığım kadarıyla pajeronuza lancer ın wrc sindeki gibi badykit mi uygulayacaksınız?

evet kısmen öylede denebilir , ileride herşey istediğim gibi olursa güç içinde bazı modifiyeler düşünüyorum

Kürşad isminde kaç kişi var bu forumda yaw, hergün biri yeni araç topluyor sanki ;D Ne güzel seviniyorduk Land'a geri döndü diye. Hayırlı olsun, Kolaylıklar. Merakla takipteyiz...

yeın ederım senın arac degıstırme hızıına ben yetısemıyorum:smiley:
sadece takip için bile

vay vay yakışır pajeroya ;) konuyu yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım takipteyizzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR