Pajero Evolution

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 682
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,642

Etiketler
Ynt: Pajero Evolution

bence siz bir garaj açın. Hem para kazanın hemde kafanıza göre takılırsınız araçlarla.

bu renk nasıl durucak arabada bakalım

[attachment=1]

özür o kadar çok mesaj gelmeye başladıki konu başlıkları karıştırdımchevy için sandım rengi.

tyt.fan' Alıntı:
yellow cab.aracın sahibi benzin cafelerin sahibimi.56 4 kapılı bi tane var bostancıdakinin veranda çatısında

pajero ile chevrolet başlığınımı karıştırdın

Taksi kılıklı olur.Biraz da kahve eklersen.bir ton koyu ister.yada 2.bir renk te olabilir.mesela sonbaharda ,kurumuş meşe yaprağı rengi ve deseni vs uyabilir.Benim buna yakın bir görüntü düşüncem var.Hafif kamuflaj havasında bir şekil.Dalmacya ve puantiye olmasın.o sınırı korumak şartı ile.Militarist etki değil daha doğal ve özgün.kısaca bu kadar. Anladın diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

Değişimi izlemek keyifli olacak.

Kolay gelsin Kürşat bey...

Tempus' Alıntı:
kaplama yapılıcak altındaki boya sağlam kalsın
Anladım.. Geçenlerde bir l200 yapılmıştı. Sizin tercih edeceğiniz renk folyo kaplanmıştı ona da.Çok yakıştırmıştım , pajeroyada çok güzel olur ama beyaz rengide bir düşünün derim,sağlık bakanlığının mattrack taktırdığı pajero beyazdı gerçekten çok hoş duruyordu

o L200 sanırım turuncu bu benim yapacağım baya sarı aslında. Beyaz benimde ilk tercihimdi ama kaplamada boya kalitesinde beyaz yok ucuz şirket araçları gibi duruyor.

benim wj de mat siyah var , çok güzel oldu bu araçtada güzel olur, fakat sizin araçta gösterdiğiniz rengin matıda güzel olur.