Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydinusta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,560
A

aydinusta

Ziyaretçi
arkadaşlar bu aracı almıştım şimdi birde nissan patrol geldi mecbur birini satcam öncelik pajero acil ihtiyacım var

IMAG0238.jpg

IMAG0239.jpg

IMAG0242.jpg

IMAG0244.jpg

IMAG0246.jpg

Etiketler
pajero

Ynt: Pajero

öncelikle hoş bulduk arc 1995 model 2.8 dizel arac gümrük cıkışlı 21 7 2013 de cıktı 20 1 2014 tırafige cıktı satma nedenim birde nissan aldım arac beyaz kuaför tüm bakımlar şanzuman ve defransiyel yagları firenler hepsinin bakımları yeni aracta hic hata yok önlerde kilit var

aydinusta' Alıntı:
fiyat 44000 düşünüyorum ama bilmiyorumda

aydın usta aramıza hoşgeldiniz. aracınız diri duruyor hayırlı satışlar dilerim.
ancak belirtmeden geçemeyeceğim gezenbilir, 4x4 araçlara merakı olan ve bunların piyasalarını da takip eden insanlarla dolu. size maliyeti yüksek olmuş olabilir ancak piyasasını araştırmanızı tavsiye ederim

selamlar

kadir abi bu konuyu gördüm yorum yapmayayım dedim ama dayanamıycam sizin yazdıklarınızdan sonra.millet burayı enayi cenneti mi görüyordur nedir.aracını toplayan ev alıyor düğün yapıyor yurtdışına çıkıyor nedense yada proje değişikliğpi yapıyor.ne akıllı bir milletiz ki hobi sahibi insanları çok zengin görüyoruz hep.insanlar birşeyler yapıyor veya yapmak istiyorsa destek olmak gerekir ama bizler bunun tersini mi yapıyoruz nedir.arkadaşımıza hem hoş geldin diyelim hemde hayırlı satışlar dileyelim bunca yazdığımdan sonra da üzerine alınmasın hemencecik.

Abimiz yeni üye zaten resimdede gözüküyor kendisidir herhalde
Ama piyasadan haberi yok sanırım araştırdıgında fiyat farkını kendide görecektir zaten
Abi gel sen şunu bana 15000 e bırak alayım :smiley:

arkadaşlar eleştiriye acıgım fakat dozunda ben bu aracın aynısını cok kötü durumda olanını bu fiyatlara alan arkadşlarınızıda biliyorum dikkat ettiyseniz ben fiyatı bilincli yazmadım bana fiyatda önere bilirsiniz ben bilmiyorum diye yazdım şunuda demeden gecemiyecegim zevkin fiyatı olmaz bence bu işi zevk icin yapıyorsan para herzaman ikinci pilanda kalır

sayın aydınusta; gerekli araç satışı yapan sitelere bakarsanız ortalama bir fiyat çıkar ve bu da sanırım sizin aracınızın bedelin yaklaşık bir on onbeş bin daha düşüktür.sizin aracınıza kötü demiyoruz ama piyasanın çok çok çok üzerinde bir rakam.inşallah dilediğiniz bir fiyata satarsınız ve istediklerinizi gerçekleştirirsiniz.

aydinusta' Alıntı:
arkadaşlar eleştiriye acıgım fakat dozunda ben bu aracın aynısını cok kötü durumda olanını bu fiyatlara alan arkadşlarınızıda biliyorum dikkat ettiyseniz ben fiyatı bilincli yazmadım bana fiyatda önere bilirsiniz ben bilmiyorum diye yazdım şunuda demeden gecemiyecegim zevkin fiyatı olmaz bence bu işi zevk icin yapıyorsan para herzaman ikinci pilanda kalır

Zevkin fiyatı olmaz diye 17-18 bin edecek arabaya 44 binmi verelim. Sen kaça aldın abi çok merak ediyorum zevkli birisin belli 35-40 bin verdin herhalde.

senin ukalalık yapmana gerek yok sen 17 18 binlik araclara bak ben arac fiyatlarına baktım bu arctan bulamadım yüksek tavan yok bu km de gene yok hic hatasızda yok varsa ilan noyu yaz bende bakıyım

Aydın abi sinirlenmeye gerek yok sen gel yap bir güzellik alalım şunu senden
15.0000e olmazmı?Sevindir şu kardeşini bak ilk defa böyle bir aracı olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR