Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selay80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,297

selay80

Ana Kamp
Yer
Ankara
Haziranda paris-benelux turuna katılacağım. Bu tur paris lüksemburg köln amsterdam ve brükseli kapsıyor. Sizden ricam buraları daha önce görmüş arkadaşların tavsiyeleri önerileri neler olabilir merak ediyorum...Yemekler,hediyelik eşyalar,görülmesi gereken yerler vs. bu tür bilgileri paylaşırsanız sevinirim...

Etiketler
Ynt: Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz

Paris'i çok da söylememe gerek yok sanırım..Lüksemburg çok güzel bir şehir..Özellikle old city dedikleri bölgeyi görmenizi tavsiye ederim..Köln'de katedrali görebilirsiniz. Onun dışında Ren nehri kenarında bir gezinti yapabilirsiniz.Almanya'ya gitmişken özellikle aldi ve dm 'den kozmetik ve çilkolata almanızı tavsiye ediyorum, çok çok ucuz....Amsterdam' da Van Gogh müzesi ilginizi çekebilir.Ayrıca Madame Tussauds müzesinde balmumu heykelleri görmenizi tavsiye edebilirim..Amsterdam'a kadar gitmişken Red Light'a uğramamak olmaz :smiley: ..Onun dışında eğer vaktiniz varsa Amsterdam'a trenle 45 dakika uzaklıktaki Dan Hauge' a giderseniz kuzey denizinde denize girme şansınız olur.Brüksel' de özellikle , 250 çeşit bira satılan dükkanlara ve harika çikolata dükkanlarına uğrayıın.Restoranlarda deniz ürünleri ucuz ve doyurucu. Chez Leon'da yerseniz hem karnınız doyar hem de nefis bir yemek yemiş olursunuz.Biz Avrupa tatiline çıkmadan Saffet Emre Tonuguç'un Avrupa'da Görülecek 101 Yer kitabını aldık ve çok memnun kaldık..Her ülkenin ve şehrinin mutlaka görülmesi gereken yerlerini anlatıyor.Lüksemburg'a iki defa gitmeme rağmen bir kez daha gidebilirim.İyi tatiller

Ynt: Paris - Benelux Turu için Tavsiyeleriniz

çok teşekkür ederim rabiss verdiğin bilgiler için...gerçekten çok faydalı bilgiler oldu benim için...dediğiniz kitabada gitmeden önce bakacağım...ben güzel bir seyahat olacağına eminim.dönünce detayları paylaşırım artık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri