Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr.semanur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,619

dr.semanur

Ana Kamp
Merhabalar
9 yaşındaki kızıma söz verdiğim için onu Paris-Disneyland turuna götürmek istiyorum. Yanımızda çocuk olacağı için tur ile gitmeye karar verdik. Ancak tur şirketleri hakkında okuduğum şeyler beni ürküttü. Tur şirketi önerebilecek ya da farklı tavsiyesi olan var mı acaba? Çok teşekkürler.....

Etiketler
Ynt: Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

tura gerek yok bence kendiniz gidin, çok zor değil. yanlış hatırlamıyorsam paristen trenle çok kolay gidiliyor.

Teşekkürler. Ama uçak, otel vs derken fazla masraflı olabileceğini düşündük. Yine de uçak bileti de bakıyorum ama zor gibi. Havaalanından transferleri filan da hesaba katmak lazım. Ben 15 yıl önce tek başıma gitmiştim bir kez. O zaman da yanımda kuzenlerim vardı ve kalacak yer sorunum yoktu. Şimdi ailece gideceğiz ve yardımcı kimse yok. Hala kararsızım.....

Merhabalar been yaklaşık 4 defa bu turu yaptım en sonuncusunu geçen yıl oğlumla beraber yaptım kış ayından thy den ucuz bilet buldum bu biletlere bakmanız için size tavsiyem sabah 5 ile 6 arasında thy ve diğer uçak firmalarının sitelerini kontrol edin çünkü bu saatlerde rezervasyonları iptal olan biletler satışa düşüyor otel olarak tavsiyem paris içinde kapılarda bulunan ibis otel zincirlerinin fiyatlarını 3 veya 4 ay öncesinden rezervasyon yapıp satın alırsanız çok ucuza gelecek ve tasarruflu bir gezi planı hazırlamış olursunuz paris disney arasındada haftalık bilet lırsnız oda mliyeti düşürmüş olacak size güzel eğlenceli bir tatil dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR