abiler bu işler filmler de oluyor sanıyordum. Bu ne yaa!! kalbim küt küt aklım karmakarışık oldu. Bu zevki yaşayanlar da insan evladı yahu.. Bizde aynı oksijeni tüketmiyormuyuz bize niye bu kadar uzak bu fantastik roman tadın da şeyler. Vallahi okurken ve resimlere bakarken müthiş keyif aldım ama şimdi de moralim bozuldu, kıskandım mı ne..
Bu yüzme olayı kafama takıldı Atiyi kandırayım ben CJ'le balığa çıkarım, Şile'ye Kemerburgaz'a denizden felan gelirim.. 25hp 4 zamanlı makine daha az yakar 258I6'den ...
Sanki yüzen araçla diğer üç aracın bir alakası yok gibime geldi. Zira üç aracın plakaları ve bu aracın plakası birbirini tutmuyor. Başka zaman ve başka araçlarla yapılan çekimler gibi.
Sanki yüzen araçla diğer üç aracın bir alakası yok gibime geldi. Zira üç aracın plakaları ve bu aracın plakası birbirini tutmuyor. Başka zaman ve başka araçlarla yapılan çekimler gibi.
zaten resimleri koymadan önce şu şekilde belirttim
"Jeeplerin Yüzmesini sağlayan sistemin resimleri..." diye yazıyor.yani bunlar sadece sistemin resimleri ,zamanı gelince ekspedisyon takımının jeeplerini de upload edeceğim.