Paris / New York – Transcontinental 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,183

Etiketler

Ynt: Paris / New York – Transcontinental 2009

harika görüntüler elerine saglık sami kardeşim mütiş fikirler verdi şu suda ilerleme teşkilatı

CJ7V8' Alıntı:
Jeeplerin Yüzmesini sağlayan sistemin resimleri...

45caaeab57a30f8730bc656d046bffef.jpg

yok artık:D harika birşey bu... köprüye para vermez insan bunla. trafik sıkışıklığı, ogs/kgs bitti derdi yok... kaça mal olur acaba :D

bu nasıl bir olay kardeşim manyakça valla sağol sami emeklerine sağlık ,sponsorların da keselerine tabii ki.. :smiley:

devamını bekliyoruz bu fotoromanın... :smiley:

Sami abi öncelikle yazı müthiş. Tadir, tebrik ve teşekkür ediyorum. Buarada adamlar fanteziyi tavan yaptırmışlar. Azım açık kaldı. Kendimden geçtim.

yaa bu resımlerı sılın arkadaslar ben zaten rubıcon hastasıydım . tedavım dahada zorlasacak valla.
nerden cıktı bu fotolar

abiler bu işler filmler de oluyor sanıyordum. Bu ne yaa!! kalbim küt küt aklım karmakarışık oldu. Bu zevki yaşayanlar da insan evladı yahu.. Bizde aynı oksijeni tüketmiyormuyuz bize niye bu kadar uzak bu fantastik roman tadın da şeyler. Vallahi okurken ve resimlere bakarken müthiş keyif aldım ama şimdi de moralim bozuldu, kıskandım mı ne..

Muhteşemsin Sami!!!

Bu yüzme olayı kafama takıldı :smiley: Atiyi kandırayım ben CJ'le balığa çıkarım, Şile'ye Kemerburgaz'a denizden felan gelirim.. 25hp 4 zamanlı makine daha az yakar 258I6'den ...

Sanki yüzen araçla diğer üç aracın bir alakası yok gibime geldi. Zira üç aracın plakaları ve bu aracın plakası birbirini tutmuyor. Başka zaman ve başka araçlarla yapılan çekimler gibi.

byseyyah' Alıntı:
Sanki yüzen araçla diğer üç aracın bir alakası yok gibime geldi. Zira üç aracın plakaları ve bu aracın plakası birbirini tutmuyor. Başka zaman ve başka araçlarla yapılan çekimler gibi.
zaten resimleri koymadan önce şu şekilde belirttim
"Jeeplerin Yüzmesini sağlayan sistemin resimleri..." diye yazıyor.yani bunlar sadece sistemin resimleri ,zamanı gelince ekspedisyon takımının jeeplerini de upload edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR