cartop Kamp II Mesajlar 471 Tepkime Puanı 21 Yer Ankara Web www.cartopsgw.com 31 Ara 2011 #1 Güzel bir hobi olan el yapımı G Class Cabriolet maketi yapmaya çalışıyorum. Yapımı uzun bir zaman almakla birlikte uğraşmaya değer bir bir hobi olarak görüyorum. İşte 4 mm lik paslanmaz telden G Class SWB maket çalişması [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] Devam edecek
Güzel bir hobi olan el yapımı G Class Cabriolet maketi yapmaya çalışıyorum. Yapımı uzun bir zaman almakla birlikte uğraşmaya değer bir bir hobi olarak görüyorum. İşte 4 mm lik paslanmaz telden G Class SWB maket çalişması [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] Devam edecek
huseyinemil Ana Kamp Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer kumru/ordu 1 Ocak 2012 #2 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi kolay gelsin.güzel olmuş.bunu yapmaya vakit ayırmak bile güzel.
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi kolay gelsin.güzel olmuş.bunu yapmaya vakit ayırmak bile güzel.
Gürbüz25 Kamp II Mesajlar 271 Tepkime Puanı 1 Yer SAKARYA / Kocaali 1 Ocak 2012 #3 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Abi kolay gelsin. Gerçeğinden daha yakışıklı olacak gibi.
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Abi kolay gelsin. Gerçeğinden daha yakışıklı olacak gibi.
hus55 Zirve Mesajlar 1,029 Tepkime Puanı 1 Yer kuzey kibris lapta, girne 2 Ocak 2012 #4 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi super oluyor abi , tam yilbasi'lik olacakti.....! neyse bitimini cok merak ediyorum.kolay gelsin. huseyin
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi super oluyor abi , tam yilbasi'lik olacakti.....! neyse bitimini cok merak ediyorum.kolay gelsin. huseyin
cartop Kamp II Mesajlar 471 Tepkime Puanı 21 Yer Ankara Web www.cartopsgw.com 3 Ocak 2012 #5 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Sağolun arkadaşlar, özenle bitirmek için çalışıyorum,ama bittiğinde ortaya çok güzel bir şey çıkacak. Şnorkeli unutmadan tabi. Selamlar Cartop
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Sağolun arkadaşlar, özenle bitirmek için çalışıyorum,ama bittiğinde ortaya çok güzel bir şey çıkacak. Şnorkeli unutmadan tabi. Selamlar Cartop
R rapursuit Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 0 3 Ocak 2012 #6 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi son halini çok merak ediyorum
B berkowski Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 3 Ocak 2012 #7 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Elinize saglik gercekten guzel bir calisma... modelcilige merakli arkadaslara ilham kaynagi olmasi acisindan bir sure once karsilastigim G serisi model calismasinin linki http://www.scale4x4rc.org/forums/showthread.php?t=44475 Dogruyu soylemek gerekirse beni asti ama belki benden daha yetenekli arkadaslari icin okdir...
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Elinize saglik gercekten guzel bir calisma... modelcilige merakli arkadaslara ilham kaynagi olmasi acisindan bir sure once karsilastigim G serisi model calismasinin linki http://www.scale4x4rc.org/forums/showthread.php?t=44475 Dogruyu soylemek gerekirse beni asti ama belki benden daha yetenekli arkadaslari icin okdir...
cartop Kamp II Mesajlar 471 Tepkime Puanı 21 Yer Ankara Web www.cartopsgw.com 3 Ocak 2012 #8 Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Enteresan ve çok güzel bir link,profesyonel bir model çalışması var.Hazır parçaları monte etmek yaptığım çalişmadan daha pratik. Teşekkürler
Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Enteresan ve çok güzel bir link,profesyonel bir model çalışması var.Hazır parçaları monte etmek yaptığım çalişmadan daha pratik. Teşekkürler